Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η σημασία της σημερινής επίσκεψης του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Παύλου Μαρινάκη στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Πάτρα θα επισκεφτεί σήμερα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης.
Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί ο πρόεδρος της γαλάζιας νεολαίας, θα βρεθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα και γενέτειρα του, προκειμένου να συναντηθεί με μέλη της οργάνωσης αλλά και να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε επιχειρήσεις της πόλης, συναντήσεις με νέους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς.

Μέσα στις επισκέψεις που είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν, ο Παύλος Μαρινάκης μεταξύ άλλων αναμένεται να συναντήσει τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστο Μπούρα να επισκεφθεί το Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων, επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης, το λιμάνι της Πάτρας, καθώς και μονάδες αγροτικής και γεωργικής παραγωγής στις γύρω περιοχές.

Στόχος της ΟΝΝΕΔ, με τις περιοδείες που πραγματοποιεί, είναι να παρακολουθήσει από κοντά την παραγωγή σε εταιρείες και επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη χώρα, με σκοπό την ανάδειξη των αναγκών τους, την προβολή καινοτόμων πρακτικών και την δημιουργία ενός συνόλου προτάσεων για τον εκσυγχρονισμό του παραγωγικού μοντέλου της οικονομίας.

Ο Παύλος Μαρινάκης, που μαζί με στελέχη της ΟΝΝΕΔ, πραγματοποιεί επισκέψεις σε επιχειρήσεις όλης της χώρας, εκτιμά ότι είναι πολύ σημαντικό για την ΟΝΝΕΔ, «να γνωρίζει από κοντά νέους εργαζόμενους, επαγγελματίες, αλλά και επιχειρήσεις που αποτελούν πρότυπο στην καινοτομία κατά την παραγωγική διαδικασία» και επισημαίνει ότι «προτεραιότητά μας παραμένει η ανάδειξη πρακτικών επιχειρηματικότητας που θα ενισχύσουν την εγχώρια παραγωγή και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, καθώς οι νέοι της χώρας αξίζουν ευκαιρίες και μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της τοπικής και εθνικής οικονομίας».

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΑΧΑΪΑ - ΑΙΓΙΑΛΙΑ

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πιέσεις σε γνωστό Πατρινό να εμπλακεί με την πολιτική

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ενόχληση γνωστού Πατρινού με πολιτικό όνομα βαρύ σαν ιστορία συνεχίζεται.

Πλέον εκτός από το κόμμα με το οποίο συνδέθηκε στενά ο πατέρας του, με έκπληξη δέχθηκε κρούση και από άλλο, προκειμένου να πολιτευθεί.

Ο ίδιος αρνήθηκε ευγενικά, τονίζοντας πως τον ενδιαφέρει μόνο η δουλειά του και πως η πολιτική στην παρούσα φάση δεν είναι στις προτεραιότητές του.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Νέο βαρύ πρόστιμο σε νυχτερινό μαγαζί που άνοιξε παρά την αναστολή λειτουργίας τουας

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά το χρόνο που είχε ανασταλεί η λειτουργία του (15νθημερη αναστολή λειτουργίας) λόγω προηγούμενης παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα 25.000 ευρώ για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών (παραβίαση αναστολής λειτουργίας) και 300 ευρώ για μη ανάρτηση σήμανσης για τον μέγιστο αριθμό πελατών.

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΑΧΑΪΑ - ΑΙΓΙΑΛΙΑ
Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Επιτέθηκε σε αστυνομικούς και συνελήφθη

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αρνήθηκε να συμμορφωθεί, κατά τη διάρκεια ελέγχου, με τις υποδείξεις
αστυνομικών, τους οποίους χτύπησε με τα άκρα του, τους εξύβρισε και τους απείλησε.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε ένας κουμπαράς, που περιείχε 24 ευρώ
και διάφορα κοσμήματα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να
δικαιολογήσει.

Περισσότερα
ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΑΧΑΪΑ - ΑΙΓΙΑΛΙΑ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα