Κυριακή 20 Ιουνίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η σημασία της σημερινής επίσκεψης του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Παύλου Μαρινάκη στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Πάτρα θα επισκεφτεί σήμερα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης.
Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί ο πρόεδρος της γαλάζιας νεολαίας, θα βρεθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα και γενέτειρα του, προκειμένου να συναντηθεί με μέλη της οργάνωσης αλλά και να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε επιχειρήσεις της πόλης, συναντήσεις με νέους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς.

Μέσα στις επισκέψεις που είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν, ο Παύλος Μαρινάκης μεταξύ άλλων αναμένεται να συναντήσει τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστο Μπούρα να επισκεφθεί το Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων, επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης, το λιμάνι της Πάτρας, καθώς και μονάδες αγροτικής και γεωργικής παραγωγής στις γύρω περιοχές.

Στόχος της ΟΝΝΕΔ, με τις περιοδείες που πραγματοποιεί, είναι να παρακολουθήσει από κοντά την παραγωγή σε εταιρείες και επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη χώρα, με σκοπό την ανάδειξη των αναγκών τους, την προβολή καινοτόμων πρακτικών και την δημιουργία ενός συνόλου προτάσεων για τον εκσυγχρονισμό του παραγωγικού μοντέλου της οικονομίας.

Ο Παύλος Μαρινάκης, που μαζί με στελέχη της ΟΝΝΕΔ, πραγματοποιεί επισκέψεις σε επιχειρήσεις όλης της χώρας, εκτιμά ότι είναι πολύ σημαντικό για την ΟΝΝΕΔ, «να γνωρίζει από κοντά νέους εργαζόμενους, επαγγελματίες, αλλά και επιχειρήσεις που αποτελούν πρότυπο στην καινοτομία κατά την παραγωγική διαδικασία» και επισημαίνει ότι «προτεραιότητά μας παραμένει η ανάδειξη πρακτικών επιχειρηματικότητας που θα ενισχύσουν την εγχώρια παραγωγή και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, καθώς οι νέοι της χώρας αξίζουν ευκαιρίες και μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της τοπικής και εθνικής οικονομίας».

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς μέχρι 25 Ιουνίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναφορικά με τις εγγραφές στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων για το σχολικό έτος 2021-2022 έγινε γνωστό πως,

1. Την 1η Ιουνίου 2021 ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων εγγραφών μέσω μοριοδότησης η οποία ολοκληρώνεται την Παρασκευή 25 Ιουνίου και αφορά νήπια ηλικίας 2,5 ετών έως την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.
2. Ο Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων θα συμμετέχει και φέτος στη δράση ΕΣΠΑ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ 2021-2022» για Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς και στο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ 2021-2022» για Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς.
Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η φετινή Πρόσκληση με τα δικαιολογητικά και το χρονοδιάγραμμα των αιτήσεων.
Σημειώνεται ότι η εγγραφή μέσω των voucher είναι εντελώς δωρεάν για τους ωφελούμενους.
Οι γονείς μπορούν να βρούνε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγγραφής και τα προγράμματα με voucher σε Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς στην ιστοσελίδα: www.kodip.gr

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Φούντωσε εν κινήσει φορτηγό στην Περιμετρική

Δημοσιεύθηκε

στις

Φορτηγό έπιασε φωτιά την ώρα που ήταν εν κινήσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα κατευθυνόταν προς την έξοδο του Γλαύκου για την Περιμετρική.

Σπεύδει πυροσβεστική και αστυνομία.

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μονοψήφια και πάλι η Αχαΐα-Αναλυτικά η κατανομή

Δημοσιεύθηκε

στις

Μονοψήφιος ήταν ο αριθμός των κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στην Αχαΐα το τελευταίο 24ωρο, με 8 νέες διαγνώσεις κορωνοϊού.

Δείτε πώς κατανέμονται τα 394 νέα κρούσματα στη χώρα

Περισσότερα
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Coffe Island

Αυτή την εβδομάδα