Connect with us

Μπάσκετ

Ύποπτα κρούσματα σε αθλητές της Αχαγιάς’82-Αναβλήθηκε ο αγώνας με τη Νάξο

Published

on

Μετά από οκτώ θετικά κρούσματα “Covid -19” στην Ένωση Ιλίου την οποία είχε αντιμετωπίσει την προηγούμενη εβδομάδα η Αχαγιά 82 επικαλούμενη πως τρεις παίκτες της εμφανίζουν κρούσματα κορωνοϊού, ζήτησε αναβολή. Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip.gr οι αθλητές έχουν υποβληθεί σε τεστ.

Σύμφωνα όμως με ανακοίνωση της ΕΟΚ και συγκεκριμένα της επιτροπής πρωταθλημάτων και παίκτες της Αχαγιάς είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid 19 σε αθλητές του σωματείου ΑΟ Αχαγιά 82, ο αγώνας ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ – ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82, για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (1ος όμιλος) της 25/10/2020 αναβάλλεται και θα διεξαχθεί στις 04/11/2020 και ώρα 17.00, στο ΔΑΚ Νάξου”.

Μάλιστα το Κλειστό Γυμναστήριο Κάτω Αχαΐας, θα παραμείνει κλειστό, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

“Το Κλειστό Γυμναστήριο Κ.Αχαΐας (έναντι frigoglass) σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, θα παραμείνει για προληπτικούς λόγους κλειστό.

Και τούτο για να γίνει απολύμανση μετά από επιβεβαιωμένα κρούσματα σε αθλητικό σωματείο που φιλοξενήθηκε, στο πλαίσιο αγώνα καλαθοσφαίρισης την Κυριακή 18 Οκτωβρίου”.

Σ. Π

Ροή ειδήσεων

Advertisement