Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Έφυγε» ο «Αρχηγός» Βασίλης Πετρόπουλος

Συγκίνηση στην Κάτω Αχαΐα

Published

on

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην τοπική κοινωνία της Κάτω Αχαΐας η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Βασίλη Πετρόπουλου, του “Αρχηγού” όπως όλοι αποκαλούσαν τον ιδιαίτερα αγαπητό και κοινωνικό άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην περιοχή.

Ο Βασίλης Πετρόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή. Γνωστός από την πολυετή ενασχόλησή του στο χώρο της εστίασης, καθώς επί πολλά χρόνια διατηρούσε ταχυφαγείο στην Κάτω Αχαΐα ο Βασίλης Πετρόπουλος με καταγωγή από το Γομοστό υπήρξε άνθρωπος έξω καρδιά.

Σε μικρότερη ηλικία έφυγε για μία καλύτερη ζωή στον μακρινό Καναδά, όπου κατάφερε να διαπρέψει επαγγελματικά. Όμως η καρδιά του έμεινε για πάντα στην πόλη που μεγάλωσε και αγάπησε.

Έτσι με την σύζυγό του, Παναγιώτα Γκοτσούλια, αδελφή του τ. Δημάρχου Δύμης, Διονύση Γκοτσούλια επέστρεψαν στη γενέτειρά τους, όπου άνοιξε κατάστημα, το οποίο και λειτούργησε μέχρι την συνταξιοδότησή του.

Ο Βασίλης Πετρόπουλος με την σύζυγό του είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Σωτήρη, τον Χρήστο και τον Τάσο, ενώ ευτύχησε να δει και πέντε εγγόνια.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Κ. Αχαΐας, ενώ η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Γομοστού.

Ροή ειδήσεων

Advertisement