Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκη φιλικό σήμερα με τον Αίαντα Γαστούνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Αλλαγή δεδομένων στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής, η οποία τελικά δεν θα αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό σε φιλικό παιχνίδι αλλά τον Αίαντα Γαστούνης, ομάδα Γ΄ Εθνικής.

Χθες το πρωί η ομάδα του Θεσπρωτού ενημέρωσε πως λόγω μιας αλλαγής στο πρόγραμμά της δεν μπορεί να έρθει σήμερα στην Πάτρα για φιλικό παιχνίδι. Οι κοκκινόμαυροι να κινήθηκαν άμεσα και έκλεισαν φιλικό τεστ με τον Αίαντα Γαστούνης, στο γήπεδο της Γαστούνης.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ενημερώνει ότι το προγραμματισμένο φιλικό με τον Θεσπρωτό για την Κυριακή (25/10) στο γήπεδο της ομάδας μας στην Αγυιά αναβάλλεται καθώς η ομάδα της Ηγουμενίτσας λόγω μιας αλλαγής στο πρόγραμμά της δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Πάτρα.
Οι «κοκκινόμαυροι» στις 15:30 την Κυριακή (25/10) θα αντιμετωπίσουν τον Αίαντα Γαστούνης στο Δημοτικό Στάδιο Γαστούνης και ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και δωρεάν από το Panachaiki TV».
ΟΜΙΛΙΑ ΜΠΑΡΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
Στο μεταξύ, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Μπάρλος βρέθηκε χθες στο πρωί στο γήπεδο και πριν από την προπόνηση μίλησε στους παίκτες ενόψει της συνέχειας.
Ο Γιώργος Μπάρλος «ντόπαρε» τους παίκτες από τους οποίους ζήτησε να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους ενόψει των επίσημων αγώνων.
«Σας πιστεύω όλους, για αυτό είσαστε στην Παναχαϊκή. Έχουμε στόχο την άνοδο για αυτό θέλω να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μπάρλος και πρόσθεσε «Δικαιώστε τους εαυτούς σας, τον φίλαθλο κόσμο, την διοίκηση, την ομάδα που σας εμπιστεύεται».
Έγινε αναφορά και στον νέο προπονητή, για τον οποίο αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια.
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση στο Αλ. Σπανός και το θετικό είναι πως συμμετείχαν κανονικά όλοι οι παίκτες εκτός από τους Τζοάο, και Πλιάτσικα που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.
Είναι το πρώτο φιλικό για τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος θα κάνει τις πρώτες του δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα.
Π. ΚΟΓΚΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement