Connect with us

Παναχαϊκή

Παπαδόπουλος: «Μου αρέσει η αντίδραση μας, θέλω να έχουμε νοοτροπία νικητή»

Published

on

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Αια Γαστούνης, ο προπονητής της Παναχαϊκής, Νίκος Παπαδόπουλος,  αναφέρθηκε   την επιστροφή του στην ομάδα.

«Πριν 7 χρόνια ήμουν στην ομάδα αλλά  δεν τα κατάφερα να περάσω αυτό που ήθελα. Φέτος ελπίζω να καταφέρω να κάνω κάτι  καλό. Στην ομάδα υπάρχουν καλοί  χαρακτήρες, καλοί ποδοσφαιριστές  και το πρώτο που πρέπει  να δούμε είναι τα αποδυτήρια μας  ώστε ο ένας να βοηθάει τον άλλο. Εγω είμαι εδώ για  να βοηθήσω όλους.

Από εκεί και πέρα είδα μια ομάδα που έχει έμπειρος και κάλους ποδοσφαιριστές έχει κάλους μικρούς με ποιότητα που μπορούν να βοηθούν στο πρωτάθλημα.

Αυτό που είδα μου άρεσε πολύ ήταν η αντίδραση μας. Μετά το 2-0, για 10 λεπτά χάσαμε το μυαλό μας, είχαμε εκνευρισμό, δεχτήκαμε 2 γκολ αλλά η αντίδραση μας ήταν φανταστική. Θέλουμε να παίζουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη».

Σε ερώτηση για τη νέα μετάθεση του πρωταθλήματος: Με βολεύει η μετάθεση γιατί θα έχω περισσότερο χρόνο να μάθω τα παιδιά αλλά και να δουλέψω με τον τρόπο που θέλω την ομάδα. Από την άλλη όμως καταλαβαίνω και τους παίκτες που έχουν μεγάλο διάστημα προετοιμασίας και θέλουν να παίξουν επίσημα παιχνίδια.

Επειδη στη Ελλάδα είμαστε, εμείς όποτε και να ξεκινήσουμε θα δουλέψουμε για αν είμαστε έτοιμοι  για να νικήσουμε στη πρεμιέρα που είναι πολύ σημαντικό.

Σε ερώτηση για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους οπαδούς: «Ο κόσμος να είναι σίγουρο πως θα κάνουμε μια ομάδα που θα προσπάθεια να παίξει καλό ποδόσφαιρο, θα έχει πάθος και κυρίως νοοτροπία νικητή».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement