Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στο… «κόκκινο» οι έλεγχοι

9 παραβάσεις σε πεζούς, δύο σε επιβάτες και μία σε πελάτη καταστήματος για μη χρήση μάσκας, και ένα «λουκέτο» σε κατάστημα επέβαλε χθες η ΕΛ.ΑΣ. στην Αχαΐα

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο «πορτοκαλί» θα βρίσκεται και σήμερα η Αχαΐα καθώς από το ΦΕΚ που εκδόθηκε χθες προβλέπεται πως από αύριο Δευτέρα θα περάσουμε στο επίπεδο «2».

Αυτό σημαίνει πως τα μέτρα που θα ισχύουν από αύριο, δεν θα είναι τόσο αυστηρά μιας και δεν θα ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας κατά τις νυχτερινές ώρες ούτε η υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους, εάν δεν υπάρχει συνωστισμός.

Πάντως, από χθες το πρωί και μέχρι αύριο στις 5 το πρωί, η Πάτρα και η Αχαΐα θα συνεχίσει να βρίσκεται στον κλοιό των αυστηρών ελέγχων της Αστυνομίας που προβλέπεται για τις περιοχές που βρίσκονται σε αυξημένη επιτήρηση.

Η Αστυνομία καλείται να εφαρμόσει τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και ήδη χθες από νωρίς το πρωί οι έλεγχοι ήταν εντατικοί για τη χρήση μάσκας, ενώ μπλόκα είχαν στηθεί σε κομβικά σημεία για τον έλεγχο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. για την τήρηση των μέτρων που έχουν ληφθεί για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Οι αστυνομικοί κάνουν ελέγχους για την τήρηση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα οποία θα πρέπει να κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement