Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Το διαδίκτυο βάφεται ροζ- Σήμερα (11 π.μ.) κορυφώνεται το Pink the City/Pink the web 2020 Live 

Μένουμε ΜΑΖΙ… Νικάμε στη ΖΩΗ είναι το μήνυμα που στέλνουν τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐα

Δημοσιεύθηκε

στις

Το… ροζ «ποτάμι» που κατέκλυζε τους δρόμους της Πάτρας, από τα Ψηλά Αλώνια μέχρι το μόλο της Αγίου Νικολάου, φέτος, μεταφέρεται… στο διαδίκτυο!

Τα μηνύματα ζωής μέσα από την ανάδειξη της αξίας της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου μαστού θα κατακλύσουν το διαδίκτυο και θα είναι τόσο ηχηρά, όπως κάθε χρόνο.

Το κυρίαρχο μήνυμα είναι ότι καμία γυναίκα δεν είναι μόνη στη μάχη με τον καρκίνο μαστού. Έχει στο πλευρό της τον Σύλλογο «Άλμα Ζωής», ο οποίος προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στηρίζοντας ουστιαστικά τις γυναίκες που νοσούν, τις οικογένειές τους ενώ παράλληλα ευαισθητοποιεί την κοινωνία για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση.

Οι γυναίκες κάθε ηλικίας, αλλά και οι άνδρες, οι οποίοι είναι πολύτιμοι συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι τους, φορώντας τα ροζ μπλουζάκια τους θα στείλουν το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα εν μέσω πανδημίας Covid -19: “Μένουμε ΜΑΖΙ… Νικάμε στη ΖΩΗ”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement