Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (25/10)

Δημοσιεύθηκε

στις

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΑΧΑΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης (13) μηνών για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας και εξύβριση.

 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας  επιβλήθηκε, χθες αργά το βράδυ, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο Αίγιο, διοικητικό πρόστιμο ύψους (3.000) ευρώ, καθώς και αναστολή λειτουργίας του για (15) ημέρες, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εξυπηρετούσε υπεράριθμους όρθιους πελάτες  υπερβαίνοντος την επιτρεπόμενη αναλογία και παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη της δημόσιας υγείας.

Από τους αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών  επιβλήθηκε, χθες το βράδυ, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην Πάτρα, διοικητικό πρόστιμο ύψους (1.500) ευρώ, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε να έχει ζωντανή μουσική,   παραβιάζοντας υπουργική απόφαση για την πρόληψη της δημόσιας υγείας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές δικύκλων σε βάρος ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποίησαν έρευνα σε εγκαταλειμμένη αποθήκη, όπου διέμενε ο άνδρας, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν δυο μοτοσικλέτες, για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή στον Πύργο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ οι μοτοσικλέτες αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς της ομάδας Δίας του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι απείλησε με τη χρήση μαχαιριού συγγενικό του πρόσωπο.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, στην οικία του άνδρα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, καθώς και μία συσκευασία με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους (1.070) γραμμαρίων.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Αερολιμένα Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου-Βόνιτσας, μια αλλοδαπή γυναίκα, διότι αποπειράθηκε να εξέλθει παράνομα από τη χώρα με πτήση που είχε προορισμό τη Γερμανία, επιδεικνύοντας κατά το διαβατηριακό έλεγχο,  πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Το πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, καθώς και η κάρτα επιβίβασης κατασχέθηκαν.

 

 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement