Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Γυναίκα

Πολύ άνετη!

Δημοσιεύθηκε

στις

Δε χρειάζεται κόπος, αλλά τρόπος για να κάνετε ένα σύνολο να φαίνεται ανεπιτήδευτα άνετο, φορώντας το. Με λίγες κινήσεις και κομμάτια-κλειδιά, μπορείτε εύκολα και πολύ συχνά με οικονομικό τρόπο να κάνετε το σύνολό σας να ξεχωρίσει. Η στήλη σας προτείνει σήμερα ιδέες για το πώς μπορείτε να το καταφέρετε!

Βάλτε μια «επιπλέον» πινελιά

Ποιος λέει ότι μπορείτε να φορέσετε τα πιο εκκεντρικά κομμάτια μόνο αφού πέσει ο ήλιος; Τολμήστε να συνδυάσετε ένα πιο «βραδινό» σατέν φόρεμα με τζάκετ και αρβυλάκια ή μια φούστα με παγέτες με ένα απλό T-shirt και αθλητικά.

Κάντε την ανατροπή στα παπούτσια

Με ένα σύνολο που όλοι θα περίμεναν να φορέσετε με ψηλοτάκουνα παπούτσια, φορέστε flat, είτε slides και mules είτε sneakers και αρβυλάκια.

Η δύναμη της μονοχρωμίας

Βρείτε την απόχρωση που σας ταιριάζει και σας αντιπροσωπεύει, είτε πρόκειται για έναν ουδέτερο τόνο όπως μαύρο, γκρι, λευκό και μπεζ είτε για παστέλ, και «χτίστε» ένα μονοχρωματικό σύνολο με κομμάτια στο ίδιο χρώμα.

Δοκιμάστε οversized γραμμή

Είτε πρόκειται για ένα σακάκι είτε για ένα χαλαρό jogger, η oversized γραμμή κάνει ένα σύνολο να φαίνεται πιο άνετο.

Προσθέστε ένα σακάκι

Σε οποιοδήποτε χρώμα ή μοτίβο το επιλέξετε, το σακάκι φοριέται εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ και προσθέτει έναν αέρα ανεπιτήδευτου στιλ στην εμφάνισή σας.

Προσθέστε μια «πινελιά» με αξεσουάρ

Όπως μάλλον ήδη θα ξέρετε, τα αξεσουάρ μπορούν να κάνουν αυτομάτως ένα σύνολο πολύ πιο άνετο. Βάλτε ένα «στιλάτο» ζευγάρι γυαλιά ηλίου, καλτσάκια με μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, και κοσμήματα όπως μια chunky αλυσίδα στο λαιμό, ένα εντυπωσιακό ear cuff ή και δαχτυλίδια που ταιριάζουν στο προσωπικό σου στυλ και θα κλέψετε για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις!

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement