Connect with us

Ερασιτεχνικό

Δύο μαχαιριές στο ξεκίνημα-Ο Ναυπακτιακός «καθάρισε» με 5-2 την Θύελλα στο «Φ. Αραβαντινός»

Published

on

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Ναυπακτιακός Αστέρας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και την 3η αγωνιστική συντρίβοντας τη Θύελλα με 5-2 με τους φιλοξενούμενους να κρατάνε την παράδοση που τους θέλει να μην χάνουν μέσα-έξω. Οι φιλοξενούμενοι  εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και τις μετέτρεψαν σε γκολ.

 

Η ομάδα της Ναυπάκτου μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα με το δυνατό της «όπλο» Στέλιο Νάκα να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4΄ της συνάντησης.

Στο 27΄ ο Κατριβέσης ανατρέπεται από τον πορτιέρο του Ναυπακτιακού, Δρακόπουλο με τον διαιτητή να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αδαμόπουλος με τον έμπειρο τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει και να κρατάει το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 35΄ όμως η Θύελλα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια όταν ο Αδαμόπουλος εκτέλεσε το φάουλ και ο Ντίνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ναυπακτιακού (1-1). Αυτό δεν κράτησε για πολύ αφού λίγο πριν από την λήξη του πρώτου μέρους ο Σταυρόπουλος σε μια φάση διαρκείας έκανε το σουτ με την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα του Σιδέρη για δεύτερη φορά (1-2).

Στην επανάληψη και πάλι ο Ναυπακτιακός μπήκε πολύ δυνατά και ξανά με το «καλημέρα» ο Νάκας με ένα ωραίο σουτ στέλνει την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα της Θύελλας.

Δεν πρόλαβαν να συνέλθουν οι Θυελλιώτες από το τρίτο τέρμα και ο Σταυρόπουλος στο 49΄ με ένα πολύ όμορφο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1.

Στο 52΄ ο Ευαγγέλου αποβλήθηκε  ενώ στο 56΄ ο Ντίνος, ο πιο δραστήριος παίκτης της Θύελλας δεν πρόλαβε την έξοδο του Δρακόπουλου που μάζεψε την μπάλα.

Στο 57΄ ο mvp της αναμέτρησης Στέλιος Νάκας βρίσκει για μια ακόμα φορά δίχτυα κάνοντας το 5-1 πετυχαίνοντας παράλληλα το προσωπικό του χατ-τρικ.

Στο 58΄ ο Κωνσταντινίδης πραγματοποιεί την σέντρα με τον Ντίνο να κάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 80΄ η Θύελλα κατάφερε να μειώσει σε 2-5 με γκολ του Τσιγκρήλα ο οποίος στο 92΄αποβλήθηκε για μαρκάρισμα σε αντίπαλο με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται και ο Ναυπακτιακός να φεύγει από την Πάτρα με ένα σημαντικό τρίποντο.

Οι Θυελλιώτες την επόμενη αγωνιστική δίνουν ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι στο «Φ. Αραβαντινός» αφού υποδέχονται τον Παναιγιάλειο ενώ ο Ναυπακτιακός υποδέχεται στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο τον Παλληξουριακό.

ΘΥΕΛΛΑ (Σ. Πεφάνης): Σιδέρης, Παναγόπουλος, Αδαμόπουλος (55’ Σκουμής), Τσιγκρήλας, Δημητρίου (63’ Μπούμπαλης), Αγουρίδης, Κατριβέσης, Πανίτσας (55’ Ν. Κωνσταντινίδης), Ντίνος, Κωνσταντινίδης Κ. Αγγελής

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ (Δ. Τομπάζης): Δρακόπουλος, Καζανάς, Μπατσής, Ευαγγέλου, Καντάνης (46’ Γιαννόπουλος), Τεγούσης, Γκέτση (81’ Μπίντσης), Κονίδας, Μπλέτσας (66’ Μεζήνη), Νάκα (61’ Θομόπουλος), Σταυρόπουλος (81’ Καλαμπόκας).

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                  

Παναιγιάλειος-Ζάκυνθος 1-1 (43′ Γκάτσης – 18′ Ζώντος) Κόκκινη (32′ Παπαδόπουλος)

Θύελλα-Ναυπακτιακός 2-5 (36′ Ντίνος, 82′ Τσιγκρήλας – 4′ 46 57′ Νάκας, 42′ 49′ Σταυρόπουλος)

Κόκκινες: (90′ Τσίγκρηλας) – 50′ Ευαγγέλου

Χαμ. πέναλτι: 25′ Αδαμόπουλος (απέκρουσε ο Δρακόπουλος).

Πάμισος-ΠΑΟ Βάρδας 1-1 (29′ Βέλλης – 35′ Βας)

ΑΟ Τσιλιβί-Αχαϊκή 0-0

Αίας Γαστούνης-Διαβολίτσι (αναβλήθηκε)

Εθνικός Σκουλικάδου-Διαγόρας Βραχνεΐκων (αναβλήθηκε)

Ρεπό: Παλληξουριακός.

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                 

Θύελλα Πατρών-Παναιγιάλειος

Ζάκυνθος-Αίας Γαστούνης

Ναυπακτιακός Αστέρας-Παλληξουριακός

ΑΟ Διαβολιτσίου-Εθνικός Σκουλικάδου

Διαγόρας-ΑΟ Τσιλιβί

ΠΑΟ Βάρδας-Αχαϊκή

Ρεπό: Πάμισος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement