Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Δ. Μουρτά:«Στόχος το Ευρωπαϊκό του καλοκαιριού»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ευχάριστα τα μηνύματα για την Πατρινή σπρίντερ της Ολυμπιάδας Δέσποινα Μουρτά που έχει ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις δείχνοντας ότι βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο.

Η Πατρινή δρομέας που προπονείται με την Ντίνα Μπορνιβέλλι καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς και όπως μας είπε στόχος δεν είναι άλλος από την συμμετοχή στον ανοιχτό στίβο όπου θα διεκδικήσει το όριο για την συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό κύπελλο και με όραμα το όριο για τους Ολυμπιακούς αγώνας, ενώ έχει αποφασίσει να μην αγωνισθεί στο χειμερινό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Η Πατρινή σπρίντερ επισημαίνει: «Είναι θετικό ότι έχω ξεκινήσει με πολύ καλό ρυθμό και έχω ξεπεράσει τα όποια προβλήματα με απασχολούσαν και καθημερινά βελτιώνομαι. Πάντως η Πατρινή διεθνής αθλήτρια μαζί με αρκετούς από τους κορυφαίους αθλητές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους υπόλοιπους κορυφαίους Έλληνες αθλητές και ολυμπιονίκες για την επίλυση βασικών προβλημάτων που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα, όπου οι αθλητές εν μέσω μιας ταραχώδους προεκλογικής περιόδου λογίζονται ως ο τελευταίος «τροχός» της αμάξης.
Έτσι όπως το ζούμε εμείς, Έλληνες Πρωταθλητές εν έτει 2020 είναι:
– Αυτοί που προπονήθηκαν σκληρά για να πάρουν μέρος σε αγώνες που δεν έγιναν ποτέ, επενδύοντας χρόνο και χρήματα.
– Αυτοί που καλούνται να προετοιμαστούν για δεύτερη συνεχόμενη ολυμπιακή χρονιά με το ίδιο κόστος αλλά παράλληλα με μείωση των οδοιπορικών τους κατά 20%.
– Αυτοί που παρέμειναν απλήρωτοι εδώ και επτά (7) μήνες.
– Αυτοί που περιμένουν τα πριμ που τους έχει υποσχεθεί η Πολιτεία από το 2017.
– Αυτοί που αναγκάζονται να προπονηθούν σε εγκαταστάσεις που δεν πληρούν τις προδιαγραφές κέντρων υψηλού αθλητισμού.
– Αυτοί που δεν προσεγγίστηκαν ποτέ και από κανέναν που φιλοδοξεί να αναλάβει τα ηνία της Ομοσπονδίας, ώστε να μπορέσουν να μοιραστούν τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους.
Ζητάμε ξεκάθαρες δεσμεύσεις από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, της αθλητικής ηγεσίας αλλά και της Ομοσπονδίας μας.
Υ.Γ. Προς αποφυγή παρερμηνειών είναι σκόπιμο να διευκρινιστεί ότι δεν παίρνουμε καμία θέση σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας μας».


Ροή ειδήσεων

Advertisement