Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Χάθηκαν» στο δρόμο για το μεροκάματο–Βαρύ το πένθος για τον Θανάση και την Χριστίνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Κάθε πρωί το αγαπημένο ζευγάρι ξεκινούσε για το μεροκάματο με το δίκυκλο, όμως το δρομολόγιο της Δευτέρας από το Βαρθολομιό προς τη Δήμητρα έλαχε να είναι το τελευταίο και για τους δύο.

Ο Αθανάσιος Καρούσος, 70 ετών και η σύζυγός του Χριστίνα 55 ετών ήταν αγωνιστές της ζωής. Γνωρίστηκαν πριν από περίπου 40 χρόνια και ο έρωτας τους οδήγησε στο γάμο. Απέκτησαν δύο υπέροχα παιδιά τον Λευτέρη 38 ετών, ξενοδοχειακός υπάλληλος και την Κατερίνα, 36 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος. Και τα δύο παιδιά ζουν και εργάζονται στην Αθήνα.

Νοικοκυραίοι και αξιοπρεπείς. Αρχοντάνθρωποι και πάντα χαμογελαστοί. Αγωνιστές της ζωής με το κεφάλι πάντα ψηλά.

Ο Θανάσης για κάποια χρόνια εργαζόταν ως επιπλοποιός στην Αθήνα αλλά είχε επιστρέψει στον τόπο του στο Βαρθολομιό όπου συνέχιζε να δουλεύει περιστασιακά όπως και η σύζυγός του.

Στον Ι.Ν. Αγ. Ιωάννη η κηδεία
Αύριο στις 3 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη, θα τους αποχαιρετήσουν παιδιά, συγγενείς και φίλοι.

Με την είδηση του θανάτου τους το Βαρθολομιό βυθίστηκε σε πένθος. Κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει.

Τα δυο τους παιδιά ο Λευτέρης και η Κατερίνα συγκλονισμένα έφθασαν από την Αθήνα για να αποχαιρετήσουν τους λατρεμένους τους γονείς.

Μαζί 40 χρόνια στη ζωή, μαζί και στον θάνατο.

Ενέδρα θανάτου

Λίγο μετά τις 8.30 το πρωί ο Θανάσης και η αγαπημένη του Χριστίνα, ξεκίνησαν με το δίκυκλο για το μεροκάματο.

Στις γραμμές του ΟΣΕ, δίπλα στο παλιό Σταθμό, στο δρόμο που οδηγεί προς Δήμητρα σημειώθηκε το μοιραίο. Ήταν 10 λεπτά πριν τις 9 ανήμερα του Αγίου Δημητρίου.

Ένα ΙΧ που οδηγούσε ένας 23χρονος, συγκρούστηκε με το δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε το ζεύγος Καρούσου. Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του ενώ ο οδηγός και η συνεπιβάτης εκτοξεύτηκαν αρκετά μέτρα μακριά. Ο θάνατος για το ζευγάρι ήταν ακαριαίος. Στο σημείο έφθασαν αμέσως άνδρες της Τροχαίας και του ΑΤ Πηνειού ενώ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το ανδρόγυνο διεκομίσθη στο ΚΥ Γαστούνης όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Ο οδηγός του ΙΧ τραυματίστηκε ελαφρά και μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν οδηγήθηκε στο ΑΤ.

Patrisnews


Ροή ειδήσεων

Advertisement