Connect with us

Μπάσκετ

Δηλώσεις του προπονητή Κ. Γιαννόπουλου και αιχμές προς την ΕΣΚΑ-Η

Published

on

Την πρώτη της νίκη πήρε η Γαλήνη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η το βράδυ της Δευτέρας με το εντός έδρας 61-59 επί του μαχητικού Κεραυνού Αιγίου, την οποία είχε απόλυτη ανάγκη μετά τις δυο πρώτες ήττες από τις πολύ δυνατές ομάδες των Προμηθέα 2014 και Απολλωνιάδας.

Ακριβώς για το λόγο αυτό έχουν εξαιρετική σημασία οι δηλώσεις του κόουτς της Γαλήνης Κώστα Γιαννόπουλου λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους Αιγιώτες, οι οποίες και προφανώς θα συζητηθούν.

Ιδού τι δήλωσε ο πατρινός προπονητής στο επίσημο site του συλλόγου:

«Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στα παιδιά τα οποία νίκησαν όχι μόνο τον αντιπαλό τους που έδωσε τη δική του μάχη, αλλά και το μεγάλο άγχος που είχαν πριν το τζάμπολ για να κατακτηθούν οι δυο βαθμοί.

Τους πήραμε και συνεχίζουμε πάντα καθημερινά με την ίδια σκληρή δουλειά σε ένα πρωτάθλημα με απρόβλεπτα που ακόμη έχει πολύ δρόμο μπροστά του», ήταν τα λόγια του, για να προχωρήσει αμέσως μετά στο… ζουμί.

«Εκεί όπου κάτι πρέπει να γίνει, δεν ξέρω από που και πως, είναι στο να προστατευθεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος η οποία με το καλημέρα και για μια ακόμη σεζόν έχει πάει… περίπατο και το λέω με μεγάλη λύπη μου.

Δεν γίνεται δυο ομάδες από τις 12 συνολικά να παρουσιάζονται κάθε αγωνιστική με διαφορετική αγωνιστική σύνθεση για τους δικούς τους λόγους, διαμορφώνοντας επί της ουσίας αποτελέσματα.

Εμείς με το ξεκίνημα της διοργάνωσης αντιμετωπίσαμε και τις δυο που παρατάχθηκαν κομπλέ, βλέπω όμως ότι μόνο με μας συνέβη κάτι τέτοιο και όχι στα άλλα παιχνίδια τους που έχουν δώσει και πιστεύω κάτι τέτοιο να μην το μονιμοποιήσουν.

Αν δεν είναι αυτό αλλοίωση της εικόνας και δη της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, τότε τι άραγε είναι;

Η ΕΣΚΑ-Η ως διοργανώτρια αρχή πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη της, όπως φυσικά και οι ίδιες αυτές οι ομάδες, αν θέλουμε να μιλάμε για πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί επί ίσοις όροις όπως απαιτείται», κατέληξε με νόημα την αναφορά του ο Κώστας Γιαννόπουλος.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement