Connect with us

Παναχαϊκή

Ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής σημείωσε αρκετά πράγματα που θέλει να δουλέψει στη συνέχεια

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Γεμάτο σημειώσεις είναι το μπλοκάκι του νέου προπονητή της Παναχαϊκής, Νίκου Παπαδόπουλου ο οποίος είδε αρκετά πράγματα στο προχθεσινό φιλικό με τον Αίαντα Γαστούνης και κατάλαβε αρκετά από την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του.

Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός έχοντας μόλις λίγες προπονήσεις με τους κοκκινόμαυρους, μέσα από το φιλικό, κατάφερε να αντιληφθεί αρκετά, έστω και αν ο αντίπαλος ήταν από χαμηλότερη κατηγορία και τα συμπεράσματα που εξήχθησαν δεν ήταν τα ασφαλέστερα.
Οι πληροφορίες λένε πως ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε πως η ομάδα του χρειάζεται αρκετή δουλειά σε όλες τις γραμμές, και στην άμυνα όπου ειδικά στο β΄ ημίχρονο έγιναν λάθη και υπήρχαν προβλήματα από παίκτες ομάδας Γ΄ Εθνικής.
Επίσης, στις επόμενες προπονήσεις θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος για τις στατικές φάσεις αλλά και στο κομμάτι της συγκέντρωσης καθώς όπως είπε και στις δηλώσεις του ο προπονητής η ομάδα για ένα διάστημα έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της.
Στο κομμάτι της άμυνας όμως κομβικό στοιχείο είναι να γυρίσει γρήγορα και μάχιμος ο πολύπειρος Βασίλης Πλιάτσικας ώστε μαζί με τον Λαρέα -έπαιξε προχθές για 90 λεπτά και έδειξε πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του- να κάνει ένα δίδυμο στο κέντρο της άμυνας που θα έχει εμπειρία και δυναμισμό.
Επίσης παρότι η Παναχαϊκή έκανε αρκετές ευκαιρίες, διαπίστωσε πως χρειάζεται ακόμα δουλειά στο δημιουργικό κομμάτι ώστε να «ταϊστούν» πιο εύκολα οι επιθετικοί.
Ο Έλληνας τεχνικός με την δική του εμπειρία, διαπίστωσε και άλλα επιμέρους κομμάτια που πρέπει να δώσει προσοχή και σε αυτά θα ρίχνει βάρος τις επόμενες μέρες.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΑΝ
Από την άλλη πλευρά όμως ο έμπειρος τεχνικός είδε και πράγματα που τον ικανοποίησαν όπως ήταν τα 4 γκολ που σημείωσε -αυτό συνέβη για πρώτη φορά σε φιλικό παιχνίδι- με τον Κουσκουνά να δείχνει πως είναι σε φόρμα.
Στα συν που κατέγραψε το τεχνικό επιτελείο, είναι οι καλές εμφανίσεις από τους μικρούς (Κόκκα, Σπεκετάρη, Παπαδόπουλο, κ.ά.) οι οποίοι έδειξαν πως μπορούν να δώσουν βοήθειες κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος και πρόθεση είναι να πάρουν ευκαιρίες και στη συνέχεια.
Ένα ακόμα στοιχείο που έδειξε προχθές η ομάδα είναι η αντίδρασή της μετά την απρόσμενη ισοφάριση από την ομάδα της Γαστούνης, δεν την έριξε ψυχολογικά και παίζοντας ορθολογικό ποδόσφαιρο, διεκδίκησε τη νίκη. Αυτό άρεσε ιδιαίτερα στον Νίκο Παπαδόπουλο.
Γενικότερα ο Ν. Παπαδόπουλος με τον συνεργάτη του Γ. Κόλτση, χθες ήταν σε ανοιχτή γραμμή και από σήμερα θα ρίξουν βάρος σε συγκεκριμένα κομμάτια που επιθυμούν να δουλέψουν ενόψει της πρεμιέρας.
• Στις 15.30 αναμένεται να ξεκινήσει το σαββατιάτικο φιλικό της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement