Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020
Connect with us

Τοπική αγορά

Το Αχαϊκό Εντελβάις χορηγός στο enduro race 2020

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ομάδα Λ.Ο.Π.Π- “ΕΡΥΜΑΝΘΙΟΣ ΚΆΦΡΟΣ” διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τον 4ο κατά σειρά αγώνα του κυπέλου Ελλάδος enduro race 2020, αγώνα κατάβασης ανωμάλου δρόμου με ποδήλατα ,στα βουνά της Ποτιδάνειας (η Ποτιδάνεια είναι ένα μικρό ορεινό χωριό στις πλαγιές του βουνού Τρίκορφο).

Οι αγώνες κατάβασης ανωμάλου δρόμου με ποδήλατα, απευθύνονται σε αθλητές (ποδηλάτες) που θα πρέπει να διαθέτουν εκτός της πολύ καλής του φυσικής κατάστασης, επιδεξιότητα, αντοχή, σωματική δύναμη και απόλυτη συγκέντρωση.

Είναι ένα θεαματικό σπορ, που συνδυάζει την αδρεναλίνη και το θέαμα που σε συνδυασμό με τη φύση το κάνει αξεπέραστα εντυπωσιακό!
Το Αχαϊκό Εντελβάϊς ήταν χορηγός στο 4ο αγώνα του κυπέλου Ελλάδος enduro race 2020.
Η εταιρεία μένοντας πιστή στην φιλοσοφία της, να στηρίζει μικρές και μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, συμβάλει στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής μέσω της άθλησης.

Περισσότερα

Τοπική αγορά

Διαδικτυακή έκθεση για τρόφιμα και ποτά από το Επιμελητήριο Αχαΐας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Επιμελητήριο Αχαΐας ενημερώνει τα μέλη του ότι εξετάζει τη συμμετοχή του στην η 1η διαδικτυακή έκθεση για τα Ελληνικά Τρόφιμα και Ποτά, η FMS – FOOD MARKET SHOW 2020 που θα διεξαχθεί στις 8-11 Δεκεμβρίου 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Η έκθεση οργανώνεται από την GREAT EXHIBITIONS και είναι η 1η διαδικτυακή έκθεση ελληνικών τροφίμων και ποτών, με στόχο την παγκόσμια αγορά και με απόλυτα εμπορικό χαρακτήρα, η οποία θα φιλοξενηθεί σε ένα λειτουργικό Ψηφιακό περιβάλλον. Η έκθεση στοχεύει στους Έλληνες παραγωγούς και τους διεθνείς αγοραστές προερχόμενους από τον κλάδο της οργανωμένης λιανικής, χονδρεμπορίου, ξενοδοχείων και μαζικής εστίασης.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει προβολή νέων και καινοτόμων προϊόντων των εταιρειών – μελών, Διεύρυνση και ανάπτυξη επαφών με σημαντικούς αγοραστές σε εθνικό και διεθνές επίπεδο σε 4 μέρες, Εμπορικές B2B συναντήσεις με δυνατότητα αποστολής δειγμάτων (διαδικασία που αναλαμβάνει ο εκθέτης), Προκαθορισμένες συναντήσεις με αγοραστές σε συνεργασία με την εταιρεία Stamegna, παρουσία στο 1ο εκθεσιακό γεγονός ελληνικών τροφίμων και ποτών, μετά από το κενό εκθεσιακό έτος 2020 λόγω της νόσου covid-19 και Ψηφιακή δικτύωση με επαγγελματίες αγοραστές από την ασφάλεια του χώρου όλων των εμπλεκόμενων μερών χωρίς την ανάγκη ταξιδιών.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, προσπαθεί κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες να βρίσκεται κοντά στα μέλη του και μέσα σε αυτά τα πλαίσια καλεί όλες τις εταιρείες, οι οποίες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να επικοινωνήσουν με την κα Νόρα Νικολοπούλου έως τις 25.11.2020 στο panoreanik@e-a.gr ή στο 694 88 99901 προκειμένου να οργανωθεί μία παρουσίαση από την διοργανώτρια εταιρεία στην οποία θα μπορέσουν να δουν την διάρθρωση των περιπτέρων αλλά και να θέσουν τις απορίες τους άμεσα.

Περισσότερα

Τοπική αγορά

Τα πρώτα αποτυπώματα του lockdown άρχισαν να φαίνονται και στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Άρχισαν να φαίνονται και στην Πάτρα τα οικονομικά αποτυπώματα του lockdown, όχι μόνο σε τοπικές επιχειρήσεις, αλλά και σε μεγάλες εταιρείες που έχουν δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα.

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως πολύ μεγάλη εταιρεία αποδεσμεύει πωλητές σε πολλές περιοχές (ανάμεσά τους και η Αχαΐα), ενώ άλλη μεγάλη εταιρεία βγάζει το προσωπικό της σε αναγκαστική άδεια και έπεται συνέχεια.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Περισσότερα

Τοπική αγορά

Iκανοποίηση στον εμπορικό κόσμο της Πάτρας για την απόφαση Γεωργιάδη

Δημοσιεύθηκε

στις

Η απόφαση του Α. Γεωργιάδη έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τον εμπορικό κόσμο της περιοχής.

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πάτρας, με ανακοίνωση του, χαρακτηρίζει ως «νίκη και ηθική δικαίωση των προσπαθειών του», την απόφαση και επισημαίνει ότι από πρώτο κιόλας lockdown, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Κεφαλληνίας και Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) είχαν σειρά διαδοχικών παρεμβάσεων προς τα αρμόδια υπουργεία για να σταματήσουν αυτές οι πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού.

«Μια μάχη κερδήθηκε όχι ο πόλεμος. Συνεχίζουμε την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας για ουσιαστική στήριξη των πληττόμενων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση της Ομοσπονδίας, που σημειώνει ότι «μόλις την περασμένη εβδομάδα στις 5 Νοεμβρίου (αρ. πρωτ. 12698) είχε επανέλθει με νέα επιστολή προς τις ηγεσίες των Υπουργείων, ώστε να παρθεί απόφαση το συντομότερο δυνατόν.

«Μέσα στην δίνη της πανδημίας και στην γκρίζα περίοδο που διανύουμε, η ικανοποίηση του αιτήματός μας αποτελεί ανακούφιση σε αυτή την αδικία που είχε προκύψει εις βάρος των εκατοντάδων επιχειρηματιών μελών μας. Η κυβέρνηση έστω και τώρα κατάλαβε το δίκαιο του αιτήματός μας και υιοθέτησε την πρότασή μας.

Αυτό δείχνει ότι η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ κυβέρνησης, υπουργείων και φορέων είναι επιβεβλημένη προκειμένου να προστατευθεί η μικρομεσαία εμπορική επιχειρηματικότητα.

Η Ομοσπονδία μας θα συνεχίσει άοκνα να δουλεύει για το επιχειρηματικό συμφέρον των μελών της, χωρίς αερολογίες του σωρού, καθώς «τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κατακτώνται», επισημαίνει η ανακοίνωση.

 

 

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Advertisement

Αυτή την εβδομάδα