Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κ. Αχαΐα: Τον χτύπησαν ανελέητα έξι ομοεθνείς του

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον χτύπησαν με γυάλινο μπουκάλι, ξύλο και αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι και στο σώμα και τον έστειλαν στο Νοσοκομείο. Η Αστυνομία συνέλαβε τους τρεις από τους έξι φερόμενους δράστες, οι οποίοι κατηγορούνται για την επίθεση σε βάρος του ομοεθνή του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει τα εξής: “Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, διότι ενεργώντας από κοινού με τρεις ακόμα ομοεθνείς τους, οι οποίοι αναζητούνται, προχθές (26-10-2020) το απόγευμα,  λόγω προσωπικών διαφορών, προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε ομοεθνή τους, χτυπώντας τον στο κεφάλι και στο σώμα, με την χρήση γυάλινου μπουκαλιού, ξύλου και με λαβή αιχμηρού αντικειμένου.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά από πολίτη στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών.
Σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στους τρεις δράστες και στις οικίες τους βρήκαν στην κατοχή του ενός και κατέσχεσαν 80 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, ενώ οι δυο από αυτούς στερούταν νομίμων εγγράφων για την παραμονή τους στην Χώρα μας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement