Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ληστεία στα ΕΛΤΑ Βραχνεΐκων: «Ψάχνουν» για τους μασκοφόρους ληστές

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα ίχνη των δύο νεαρών που ο ένας είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του με μάσκα και ο άλλος με κράνος και διέπραξαν την ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Βραχναιϊκων, προχθές το πρωί, αναζητά η Ασφάλεια Πατρών.

Το κλεμμένο δίκυκλο που χρησιμοποίησαν ως μέσο για να φθάσουν στον «στόχο» τους αλλά και για να διαφύγουν έχει σταλλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια με την ελπίδα να βρεθούν ίχνη που μπορεί να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους.
Για την προχθεσινή ληστεία υπό την απειλή πιστολιού η Αστυνομία ανακοίνωσε τα εξής: «Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί, στα Βραχνείκα Πατρών, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με μάσκα και κράνος, αφαίρεσαν με την απειλή όπλου, από υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ., το χρηματικό ποσό των 454 ευρώ. Στη συνέχεια, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με κλεμμένο μοτοποδήλατο, το οποίο εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών στην ίδια περιοχή. Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών».


Ροή ειδήσεων

Advertisement