Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020
Connect with us

Ελλάδα

Πέντε λόγοι που η ασφάλιση κατοικίας μάς εξασφαλίζει μία καλύτερη ποιότητα ζωής

Δημοσιεύθηκε

στις

Τους τελευταίους μήνες που κληθήκαμε να βρούμε τον ρυθμό μας σε μία νέα πραγματικότητα, πήραμε συγχρόνως μερικά πολύ σημαντικά «μαθήματα».

Ένα από αυτά, ήταν πόσο μεγάλη σημασία έχει για τη ζωή μας, το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Σχεδόν εν μία νυκτί, το σπίτι μας μετατράπηκε στον δικό μας μικρόκοσμο και εκτός από ένα μέρος ξεκούρασης, πλέον για τους περισσότερους από εμάς λειτουργεί ως χώρος εργασίας ή μαθημάτων, ενώ έχει καθιερωθεί και ως σημείο συνάντησης για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Έτσι, καθώς περνούσαμε όλο και περισσότερο χρόνο στο σπίτι, είχαμε την ευκαιρία να επανεκτιμήσουμε την αξία του και να συνειδητοποιήσουμε πως δεν είναι μόνο ένας «σκελετός» από τσιμέντο και τούβλα, αλλά μία προέκταση του εαυτού μας, ένας πολύ προσωπικός χώρος που περικλείει όλα όσα εμείς αγαπάμε.

Είναι ο χώρος μέσα στον οποίο μεγαλώνουμε με άνεση και ασφάλεια εμείς και τα παιδιά μας, δημιουργώντας μικρές καθημερινές αναμνήσεις, που είναι βέβαιο πως θα αναπολούμε με νοσταλγία στο μέλλον.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, καταλαβαίνουμε, γιατί είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε σε μία μικρή επένδυση, που θα προστατεύει τον χώρο μας, που θα «αγκαλιάζει» εμάς και τους κοντινούς μας ανθρώπους, εξασφαλίζοντας όχι μόνο ένα πιο αισιόδοξο μέλλον, αλλά και μία σαφώς καλύτερη ποιότητα ζωής.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τους σημαντικότερους λόγους που η ασφάλιση σπιτιού, καλό θα ήταν να συμπεριληφθεί στα άμεσα σχέδιά μας.

Διαμορφώνοντας μία αισιόδοξη και ήρεμη καθημερινότητα
Για τους περισσότερους από εμάς, ο σύγχρονος τρόπος ζωής που είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε, είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει αναπόφευκτα την ψυχολογία μας.

Γιατί, λοιπόν, να μην απαλλαγούμε από ένα επιπλέον άγχος ή από τα δυσάρεστα συναισθήματα και την αβεβαιότητα που μπορεί να προκαλέσει ένα απρόβλεπτο γεγονός, όπως μία πυρκαγιά, μία σοβαρή διαρροή ή κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο, προνοώντας και ασφαλίζοντας έγκαιρα την κατοικία μας;

Καλώς η κακώς, είναι ο μόνος τρόπος να είμαστε σίγουροι πως οτιδήποτε και αν προκύψει μελλοντικά, εμείς έχουμε μεριμνήσει, ώστε τίποτα να μην διαταράξει την ηρεμία και την ομαλότητα της καθημερινότητάς μας.

Προστατεύοντας έγκαιρα τους κόπους μίας ολόκληρης ζωής
Όπως αναφέραμε ήδη νωρίτερα, η έννοια «σπίτι» δεν αφορά αποκλειστικά και μόνο το οικοδόμημα, αλλά όλους τους υλικούς και συναισθηματικούς «θησαυρούς» που αυτό περιλαμβάνει.

Ο λόγος που το σπίτι μας είναι ένα τόσο ξεχωριστό μέρος για εμάς και την υπόλοιπη οικογένεια, οφείλεται στον κόπο και το μεράκι που έχουμε καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια, για να το διαμορφώσουμε, όπως εμείς επιθυμούμε, αλλά και σε κάποια πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία που υπάρχουν σε αυτό, όπως είναι ο υπολογιστής, η τηλεόραση, το κλιματιστικό μας, κλπ.

Καλό θα ήταν, λοιπόν, το πρόγραμμα ασφάλισης που θα επιλέξουμε για την προστασία του, να καλύπτει τόσο το κτήριο ή και το περιεχόμενό του.

Ειδικότερα όσοι από εμάς ενοικιάζουμε ένα σπίτι, είναι η καλύτερη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε, για να προστατεύσουμε τα πράγματά μας, ενώ θα τη βρούμε σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή, επιλέγοντας ένα από τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Anytime, που μόνο από 3 ευρώ το μήνα, χαρίζουν στο σπίτι μας την ολοκληρωμένη προστασία που πραγματικά του αξίζει!

Πραγματοποιώντας ένα σίγουρο και ασφαλές ξεκίνημα
Σε περίπτωση που επιθυμούμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να μετακομίσουμε σε ένα δικό μας σπίτι, η ασφάλιση κατοικίας είναι μία απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασφαλίσουμε από την τράπεζα το στεγαστικό δάνειο που θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε το σπίτι των ονείρων μας. Ωστόσο, η ασφαλιστική εταιρία στην οποία θα απευθυνθούμε είναι καθαρά μία δική μας απόφαση, για την οποία οφείλουμε να θέσουμε κάποια βασικά κριτήρια.

Καλό θα ήταν η επιλογή που θα κάνουμε να μας παρέχει προσιτά ασφάλιστρα, μία ευέλικτη συχνότητα πληρωμής που μας εξυπηρετεί και μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τις καλύψεις, που όντως χρειαζόμαστε.

Η συμφωνία μας οφείλει να έχει διαφανείς και ξεκάθαρους όρους, χωρίς ψιλά γράμματα και το κυριότερο, η περιουσία μας να ασφαλιστεί στην ακριβή της αξία, ώστε να μην υπάρχει το ενδεχόμενο της υπερασφάλισης ή της υπασφάλισης. Με αυτόν τον τρόπο, θα είμαστε βέβαιοι πως ανεξάρτητα από το μέγεθος κάποιας απρόβλεπτης ζημιάς, η κατοικία μας θα αποκατασταθεί και θα γίνει πάλι, όπως ήταν και πριν.

Καλύπτοντας κάθε πιθανό ενδεχόμενο
Ένας ακόμη λόγος που καθιστά αναγκαία την ασφάλιση κατοικίας για μία πιο εύρυθμη καθημερινότητα, είναι το γεγονός πως ανάλογα με την ασφάλιση που θα επιλέξουμε, θα επωφεληθούμε από εξαιρετικά χρήσιμες καλύψεις και υπηρεσίες, οι οποίες μας διευκολύνουν για κάθε πιθανό ενδεχόμενο σε μία καθημερινότητα γεμάτη αβεβαιότητα.

Μία από αυτές είναι και η «Αντικατάσταση Κλειδαριάς» που μας παρέχεται εντελώς δωρεάν μέσα από τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας Value και Premium της Anytime, και η οποία μας εξασφαλίζει το κόστος αποκατάστασης κάποιας ζημιάς στην κλειδαριά του σπιτιού μας, καθώς και το κόστος αντικατάστασης της κλειδαριάς σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής των κλειδιών μας.

Με άλλα λόγια, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε, για να είμαστε σίγουροι πως όσο δύσκολη ή απρόβλεπτη κι αν ήταν η εξέλιξη μίας ημέρας, εμείς στο τέλος αυτής, θα μπορούμε να επιστρέφουμε πάντα στον προσωπικό μας χώρο εύκολα, γρήγορα και χωρίς κανένα κόστος.

Μία μοναδική και σύγχρονη εμπειρία ασφάλισης
Τέλος, μία σημαντική παράμετρος που μας παροτρύνει να επισπεύσουμε την ασφάλεια της κατοικίας μας, είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε την αποκτήσουμε.

Ακριβώς επειδή πολλοί από εμάς δε διαθέτουν τον ελεύθερο χρόνο που απαιτεί μία τέτοια διαδικασία, πλέον μπορούμε ενώ καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ του σαλονιού μας, να πραγματοποιήσουμε γρήγορα, άνετα και εύκολα, μία online επίσκεψη στην Anytime και να ανακαλύψουμε το πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και το σπίτι μας.

Η διαδικασία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουμε, είναι να συμπληρώσουμε τα στοιχεία που θα μας ζητηθούν. Έπειτα, με μερικά μόνο «κλικ», θα έχουμε κάνει ένα μικρό αλλά σημαντικό βήμα, για ένα ασφαλές μέλλον και μία πιο ξέγνοιαστη καθημερινότητα!

www.newsbomb.gr

Ελλάδα

Μόσιαλος: Για να πιστοποιήσουμε εάν έχει πετύχει ο εμβολιασμός, θα πρέπει να γίνει εξέταση αντισωμάτων

Δημοσιεύθηκε

στις

Με νέα ανάρτησή του στο Facebook ο Ηλίας Μόσιαλος καταπιάνεται με το θέμα του διαστήματος που χρειάζεται για να υπάρχει προστασία από τον νέο κορονοϊό μετά τον εμβολιασμό.

Παρουσιάζει στοιχεία για τα εμβόλια Moderna, AstraZeneca και Pfizer ενώ επισημαίνει ότι θα μάθουμε περισσότερα σχετικά με την έκταση της προστασίας και πόσο διαρκεί καθώς εισέρχονται δεδομένα από τρέχουσες κλινικές δοκιμές. Ακόμα λέει ότι «για να πιστοποιήσουμε εάν έχει πετύχει ο εμβολιασμός, θα πρέπει να γίνει εξέταση αντισωμάτων 2-3 εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση».

Αναλυτικά το κείμενο της ανάρτησης:

Τα εμβόλια των Moderna και AstraZeneca έχουν μεσοδιάστημα μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης δόσης του εμβολίου 4 εβδομάδες, ενώ της Pfizer 3 εβδομάδες. Κάποιοι αναρωτιούνται για τις διαφορές στο μεσοδιάστημα και την προστασία μετά την πρώτη δόση.

Ας δούμε τι ξέρουμε για το εμβόλιο της Pfizer.

Ενώ υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν υψηλά επίπεδα βραχυπρόθεσμης προστασίας από την πρώτη δόση του εμβολίου, αυτό που έχει εγκριθεί από τις Bρετανικές αρχές και αναμένεται επίσης να ισχύει στην Ευρώπη είναι το πρόγραμμα των δύο δόσεων. Και οι δύο θα εγχυθούν στον δελτοειδή μυ (στο μπράτσο) και η δεύτερη δόση θα πρέπει να χορηγηθεί τουλάχιστον 21 ημέρες μετά την πρώτη. Για το εμβόλιο της Pfizer, το ανακοινωμένο ποσοστό αποτελεσματικότητας υπολογίστηκε επτά ημέρες μετά τη δεύτερη δόση. Δηλαδή, μετά από 7 ημέρες φαίνεται ότι αναπτύσσονται αντισώματα, αλλά ίσως χρειαστεί να περιμένουμε για περισσότερο από 7 ημέρες, καλύτερα για δύο εβδομάδες, για να είμαστε σίγουροι.

Άρα, συνεχίζουμε να προσέχουμε από την έναρξη της πρώτης δόσης για 4-5 εβδομάδες για το εμβόλιο της Pfizer, και για 5-6 εβδομάδες για τα εμβόλια των Moderna και ΑstraΖeneca. Είναι πιθανό δηλαδή πως θα υπάρχει κάποια προστασία και πριν από αυτό το διάστημα, αλλά αυτός είναι ο χρόνος που θεωρείται πως ενδείκνυται για να ξεκινήσει η πλήρης προστασία.

Θα μάθουμε περισσότερα σχετικά με την έκταση της προστασίας και πόσο διαρκεί καθώς εισέρχονται δεδομένα από τρέχουσες κλινικές δοκιμές.

Με βάση τα δεδομένα από τις κλινικές δοκιμές, η αποτελεσματικότητα των εμβολίων ανέρχεται στο το 94% και το 95% για Moderna and Pfizer αντίστοιχα. Δηλαδή αυτά είναι τα αναμενόμενα ποσοστά προστασίας. Αλλά, είναι πιθανό τα ποσοστά αποτελεσματικότητας να είναι λίγο μικρότερα όταν γίνουν μαζικοί εμβολιασμοί, ίσως για τους πολύ μεγάλους σε ηλικία ή τους ανοσοκατεσταλμένους. Όμως, δεν περιμένουνε να είναι πολύ μικρότερα αυτά τα ποσοστά.

Για να πιστοποιήσουμε εάν έχει πετύχει ο εμβολιασμός, θα πρέπει να γίνει εξέταση αντισωμάτων 2-3 εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση.

Θα πρέπει να γίνουν οι αντίστοιχες προμήθειες και η πολιτεία να προετοιμαστεί ώστε να υπάρχει επάρκεια σε τεστ αντισωμάτων πριν και μετά το τέλος του εμβολιασμού ώστε

1. Να τεθούν οι προτεραιότητες για τις ομάδες που θα εμβολιαστούν στο γενικό πληθυσμό
2. Να επιβεβαιωθούν τόσο η αποτελεσματικότητα αλλά και τα ποσοστά της ειδικής ανοσοαπόκρισης ανά ηλικιακή ομάδα ή ομάδα ασθενών.

Το τελικό στάδιο της διαχείρισης της πανδημίας θα χρειαστεί εξαιρετικό και ακριβή συντονισμό. Θα είναι μια πρόκληση για τις υγειονομικές αρχές αλλά και μια ευκαιρία να κρατήσουν το πρώτο εθνικό ηλεκτρονικό αρχείο της νόσου, όπως θα κάνουν εξάλλου και όλες οι άλλες χώρες.

www.ert.gr

Περισσότερα

Ελλάδα

Διπλασιάζονται οι αποδοχές για τους εργαζόμενους στο Ε.Σ.Υ. που μεταβαίνουν στα Νοσοκομεία της Β. Ελλάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα Νοσοκομεία Κατερίνης, Δράμας, Σερρών, Βέροιας, Έδεσσας, Γιαννιτσών και Φλώρινας είναι τα Νοσοκομεία της Β. Ελλάδας που πιέζονται περισσότερο από την πανδημία.

Τα συγκεκριμένα 7 Νοσοκομεία, που υπάγονται στην 3η και 4η Υγειονομική Περιφέρεια, έχουν ήδη ενισχυθεί με 167 ιατρούς, 265 νοσηλευτές και 110 άτομα λοιπό προσωπικό.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσής τους, μεταβαίνουν 8 γιατροί από το Ε.Σ.Υ., 5 Παθολόγοι, 2 Γενικοί Ιατροί και 1 Καρδιολόγος, που σήμερα υπηρετούν σε Νοσοκομεία της Αττικής και στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού Αργολίδας.

Για τους 8 αυτούς γιατρούς και για όσους συναδέλφους τους από το Ε.Σ.Υ., γιατρούς και νοσηλευτές στις ειδικότητες που χρειάζονται οι κλινικές COVID, συνδράμουν στην προσπάθεια των Νοσοκομείων «πρώτης γραμμής» που έχουν ανάγκη στην παρούσα φάση, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας καταθέτει αύριο νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή, η οποία προβλέπει διπλασιασμό των αποδοχών τους για το χρονικό διάστημα που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εκεί.

Επίσης, ο Υπουργός Υγείας επικοινώνησε σήμερα με τις διοικήσεις ιδιωτικών Νοσοκομείων και ευχαρίστησε για τη διάθεση σε εθελοντική βάση 22 γιατρών από το δυναμικό τους, που θα συνδράμουν στην προσπάθεια των συναδέλφων τους στα Νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ. στη Β. Ελλάδα. Πιο αναλυτικά:

Ο Όμιλος Hellenic Healthcare διαθέτει από τα νοσοκομεία «Υγεία», «Μητέρα», «Metropolitan» και «Metropolitan General», 9 παθολόγους, 2 πνευμονολόγους και 1 λοιμωξιολόγο.

Το «Ερρίκος Ντυνάν» διαθέτει 2 Αναισθησιολόγους, 3 Παθολόγους και 1 Πνευμονολόγο.

Το «Ιασώ» διαθέτει 3 Εντατικολόγους και 1 Αναισθησιολόγο.

Το Υπουργείο Υγείας ευχαριστεί θερμά τον Όμιλο Hellenic Healthcare, το «Ερρίκος Ντυνάν» και το «Ιασώ» και προσωπικά κάθε έναν από τους ιατρούς του Ε.Σ.Υ. και των ιδιωτικών Νοσοκομείων, για την υπερπολύτιμη προσφορά αλληλεγγύης και αγάπης προς τους συμπολίτες μας. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή της μάχης με τον κορονοϊό, ας ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά τους.

www.newsit.gr

Περισσότερα

Ελλάδα

Γεωργιάδης: Mέσα στην εβδομάδα η υπουργική απόφαση για το κόστος των τεστ κορονοϊού

Δημοσιεύθηκε

στις

Μέσα στην εβδομάδα, μετά την σημερινή ψήφιση της τροπολογίας, θα εκδοθεί η υπουργική απόφαση τόσο για την διατίμηση των δύο test του covid 19 όσο και για την χρέωση των συνοδών υπηρεσιών. Αυτό ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζοντας την σχετική τροπολογία στην Ολομέλεια και ζητώντας από όλα τα κόμματα να την ψηφίσουν.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, έκανε γνωστό ότι θα έχει συνάντηση και συζήτηση με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο ώστε να μην υπάρξει όχι μόνο διατίμηση ως προς το κόστος των δύο εμβολίων αλλά και των συνοδών υπηρεσιών που απαιτούνται για την διεξαγωγή τους, ώστε να μην υπάρξει από άλλη «οδό» υπέρμετρο τελικό κόστος για τους πολίτες που κάνουν αυτά τα test.

Στόχος μας είπε, είναι να καθοριστούν δίκαιες τιμές ώστε να μην υπάρχει αισχροκέρδεια αλλά και να μην είναι αντικίνητρο για να τα διεξάγουν οι ιατροί. Η τιμή για τα ταχείας διεξαγωγής test θα είναι όπως είπε ο υπουργός 10 ευρώ ενώ για τα PCR στα 40 ευρώ.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι θα ήταν ο τελευταίος που θα προχωρούσε σε διατίμηση αλλά στα test ανίχνευσης του covid 19, διαπιστώσαμε αισχροκέρδεια και ότι δεν λειτούργησε η αγορά. Σε αντίθεση με ό,τι συνέβη με τις μάσκες και τα αντισηπτικά, που ο ανταγωνισμός λειτούργησε και έχουμε τιμές κάτω από το μέσο ευρωπαϊκό όρο.

«Δεν θα πέφτει ο πολίτης θύμα αισχροκέρδειας»
Ο πολίτης , τόνισε, με τον τρόπο αυτό «θα ξέρει το πόσο θα πρέπει να πληρώσει για ένα test και να μη πέφτει θύμα μιας δυστυχώς μεγάλης αισχροκέρδειας που παρατηρήθηκε σε αυτό τον τομέα το τελευταίο διάστημα».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης χαρακτήρισε υποκριτική την σπουδή της κυβέρνησης λέγοντας ότι «έρχεστε να επιβάλετε διατίμηση μετά από 8 μήνες που έχει ξεσπάσει η πανδημία και που ο ΠΟΥ σας έχει πει ότι είναι απαραίτητο μέτρο για τον περιορισμό της διασποράς του ιού, τα συστηματικά τεστ σε όλο τον πληθυσμό». Τώρα είπε «έρχεστε κατόπιν εορτής» περιμένοντας «το αόρατο χέρι της αγοράς να ρυθμίσει τα πράγματα» και δεν σας καιγόταν «καρφάκι» για τα «τα λαϊκά νοικοκυριά που επιβάρυναν τους οικογενειακούς τους προϋπολογισμούς για να κάνουν ένα test”. Εμείς , δήλωσε, θα ψηφίσουμε «παρών» γιατί έχουμε καταθέσει μια δέσμη προτάσεων που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει να υπάρξει η κοστολόγηση των τεστ από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας. Ηλεκτρονική συνταγογράφηση με επιδημιολογικά και κλινικά κριτήρια. Συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ.

«Με μεγάλη καθυστέρηση και εκ των υστέρων» έρχεται αυτή η τροπολογία παρατήρησε στον υπουργό Ανάπτυξης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Βιλιάρδος ανέφερε ότι η διατίμηση προφανώς και πρέπει να την κάνετε γιατί έχει ξεφύγει η κατάσταση αλλά είπε πως αυτό είναι μέτρο που το συναντάς σε κομμουνιστικά καθεστώτα και θα έπρεπε να βρεθεί ένα άλλο μέτρο καλύτερο.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων συμφώνησε ότι η διατίμηση και η επιβολή πλαφόν δεν είναι «καθόλου φιλελεύθερο μέτρο αλλά και οι συνθήκες είναι έκτακτες και απαιτούν έκτακτα μέτρα» εάν και πρόσθεσε πως ειδικά στο φάρμακο – που ένα είδος φαρμάκου είναι και σε αυτή την περίοδο τα test covid για να μην έχουμε εξάπλωση της πανδημίας – υπάρχει διατίμηση που την κάνει ο ΕΟΦ. Αναφορικά με τις παρατηρήσεις της αντιπολίτευσης ότι απαιτούνται να γίνουν περισσότερα μαζικά test, o υπουργός είπε ότι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που δεν προχωρήσαμε στην διατίμηση και περιμέναμε να λειτουργήσει η αγορά. Γιατί, εξήγησε, όπως “θα έχετε ακούσει από το πρωί, πολλοί θεσμικοί εκπρόσωποι των γιατρών έχουν κάνει δηλώσεις που λένε ότι με την διατίμηση θα κάνουν λιγότερα test.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Σπήλιος Λιβανός επέκρινε με δριμύτητα τον ΣΥΡΙΖΑ που δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει την τροπολογία αυτή και θα ταχθεί με το “παρών”.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Advertisement

Αυτή την εβδομάδα