Σάββατο 24 Ιουλίου 2021
Connect with us

Ελλάδα

Πέντε λόγοι που η ασφάλιση κατοικίας μάς εξασφαλίζει μία καλύτερη ποιότητα ζωής

Δημοσιεύθηκε

στις

Τους τελευταίους μήνες που κληθήκαμε να βρούμε τον ρυθμό μας σε μία νέα πραγματικότητα, πήραμε συγχρόνως μερικά πολύ σημαντικά «μαθήματα».

Ένα από αυτά, ήταν πόσο μεγάλη σημασία έχει για τη ζωή μας, το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Σχεδόν εν μία νυκτί, το σπίτι μας μετατράπηκε στον δικό μας μικρόκοσμο και εκτός από ένα μέρος ξεκούρασης, πλέον για τους περισσότερους από εμάς λειτουργεί ως χώρος εργασίας ή μαθημάτων, ενώ έχει καθιερωθεί και ως σημείο συνάντησης για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Έτσι, καθώς περνούσαμε όλο και περισσότερο χρόνο στο σπίτι, είχαμε την ευκαιρία να επανεκτιμήσουμε την αξία του και να συνειδητοποιήσουμε πως δεν είναι μόνο ένας «σκελετός» από τσιμέντο και τούβλα, αλλά μία προέκταση του εαυτού μας, ένας πολύ προσωπικός χώρος που περικλείει όλα όσα εμείς αγαπάμε.

Είναι ο χώρος μέσα στον οποίο μεγαλώνουμε με άνεση και ασφάλεια εμείς και τα παιδιά μας, δημιουργώντας μικρές καθημερινές αναμνήσεις, που είναι βέβαιο πως θα αναπολούμε με νοσταλγία στο μέλλον.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, καταλαβαίνουμε, γιατί είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε σε μία μικρή επένδυση, που θα προστατεύει τον χώρο μας, που θα «αγκαλιάζει» εμάς και τους κοντινούς μας ανθρώπους, εξασφαλίζοντας όχι μόνο ένα πιο αισιόδοξο μέλλον, αλλά και μία σαφώς καλύτερη ποιότητα ζωής.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τους σημαντικότερους λόγους που η ασφάλιση σπιτιού, καλό θα ήταν να συμπεριληφθεί στα άμεσα σχέδιά μας.

Διαμορφώνοντας μία αισιόδοξη και ήρεμη καθημερινότητα
Για τους περισσότερους από εμάς, ο σύγχρονος τρόπος ζωής που είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε, είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει αναπόφευκτα την ψυχολογία μας.

Γιατί, λοιπόν, να μην απαλλαγούμε από ένα επιπλέον άγχος ή από τα δυσάρεστα συναισθήματα και την αβεβαιότητα που μπορεί να προκαλέσει ένα απρόβλεπτο γεγονός, όπως μία πυρκαγιά, μία σοβαρή διαρροή ή κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο, προνοώντας και ασφαλίζοντας έγκαιρα την κατοικία μας;

Καλώς η κακώς, είναι ο μόνος τρόπος να είμαστε σίγουροι πως οτιδήποτε και αν προκύψει μελλοντικά, εμείς έχουμε μεριμνήσει, ώστε τίποτα να μην διαταράξει την ηρεμία και την ομαλότητα της καθημερινότητάς μας.

Προστατεύοντας έγκαιρα τους κόπους μίας ολόκληρης ζωής
Όπως αναφέραμε ήδη νωρίτερα, η έννοια «σπίτι» δεν αφορά αποκλειστικά και μόνο το οικοδόμημα, αλλά όλους τους υλικούς και συναισθηματικούς «θησαυρούς» που αυτό περιλαμβάνει.

Ο λόγος που το σπίτι μας είναι ένα τόσο ξεχωριστό μέρος για εμάς και την υπόλοιπη οικογένεια, οφείλεται στον κόπο και το μεράκι που έχουμε καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια, για να το διαμορφώσουμε, όπως εμείς επιθυμούμε, αλλά και σε κάποια πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία που υπάρχουν σε αυτό, όπως είναι ο υπολογιστής, η τηλεόραση, το κλιματιστικό μας, κλπ.

Καλό θα ήταν, λοιπόν, το πρόγραμμα ασφάλισης που θα επιλέξουμε για την προστασία του, να καλύπτει τόσο το κτήριο ή και το περιεχόμενό του.

Ειδικότερα όσοι από εμάς ενοικιάζουμε ένα σπίτι, είναι η καλύτερη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε, για να προστατεύσουμε τα πράγματά μας, ενώ θα τη βρούμε σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή, επιλέγοντας ένα από τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Anytime, που μόνο από 3 ευρώ το μήνα, χαρίζουν στο σπίτι μας την ολοκληρωμένη προστασία που πραγματικά του αξίζει!

Πραγματοποιώντας ένα σίγουρο και ασφαλές ξεκίνημα
Σε περίπτωση που επιθυμούμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να μετακομίσουμε σε ένα δικό μας σπίτι, η ασφάλιση κατοικίας είναι μία απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασφαλίσουμε από την τράπεζα το στεγαστικό δάνειο που θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε το σπίτι των ονείρων μας. Ωστόσο, η ασφαλιστική εταιρία στην οποία θα απευθυνθούμε είναι καθαρά μία δική μας απόφαση, για την οποία οφείλουμε να θέσουμε κάποια βασικά κριτήρια.

Καλό θα ήταν η επιλογή που θα κάνουμε να μας παρέχει προσιτά ασφάλιστρα, μία ευέλικτη συχνότητα πληρωμής που μας εξυπηρετεί και μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τις καλύψεις, που όντως χρειαζόμαστε.

Η συμφωνία μας οφείλει να έχει διαφανείς και ξεκάθαρους όρους, χωρίς ψιλά γράμματα και το κυριότερο, η περιουσία μας να ασφαλιστεί στην ακριβή της αξία, ώστε να μην υπάρχει το ενδεχόμενο της υπερασφάλισης ή της υπασφάλισης. Με αυτόν τον τρόπο, θα είμαστε βέβαιοι πως ανεξάρτητα από το μέγεθος κάποιας απρόβλεπτης ζημιάς, η κατοικία μας θα αποκατασταθεί και θα γίνει πάλι, όπως ήταν και πριν.

Καλύπτοντας κάθε πιθανό ενδεχόμενο
Ένας ακόμη λόγος που καθιστά αναγκαία την ασφάλιση κατοικίας για μία πιο εύρυθμη καθημερινότητα, είναι το γεγονός πως ανάλογα με την ασφάλιση που θα επιλέξουμε, θα επωφεληθούμε από εξαιρετικά χρήσιμες καλύψεις και υπηρεσίες, οι οποίες μας διευκολύνουν για κάθε πιθανό ενδεχόμενο σε μία καθημερινότητα γεμάτη αβεβαιότητα.

Μία από αυτές είναι και η «Αντικατάσταση Κλειδαριάς» που μας παρέχεται εντελώς δωρεάν μέσα από τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας Value και Premium της Anytime, και η οποία μας εξασφαλίζει το κόστος αποκατάστασης κάποιας ζημιάς στην κλειδαριά του σπιτιού μας, καθώς και το κόστος αντικατάστασης της κλειδαριάς σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής των κλειδιών μας.

Με άλλα λόγια, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε, για να είμαστε σίγουροι πως όσο δύσκολη ή απρόβλεπτη κι αν ήταν η εξέλιξη μίας ημέρας, εμείς στο τέλος αυτής, θα μπορούμε να επιστρέφουμε πάντα στον προσωπικό μας χώρο εύκολα, γρήγορα και χωρίς κανένα κόστος.

Μία μοναδική και σύγχρονη εμπειρία ασφάλισης
Τέλος, μία σημαντική παράμετρος που μας παροτρύνει να επισπεύσουμε την ασφάλεια της κατοικίας μας, είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε την αποκτήσουμε.

Ακριβώς επειδή πολλοί από εμάς δε διαθέτουν τον ελεύθερο χρόνο που απαιτεί μία τέτοια διαδικασία, πλέον μπορούμε ενώ καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ του σαλονιού μας, να πραγματοποιήσουμε γρήγορα, άνετα και εύκολα, μία online επίσκεψη στην Anytime και να ανακαλύψουμε το πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και το σπίτι μας.

Η διαδικασία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουμε, είναι να συμπληρώσουμε τα στοιχεία που θα μας ζητηθούν. Έπειτα, με μερικά μόνο «κλικ», θα έχουμε κάνει ένα μικρό αλλά σημαντικό βήμα, για ένα ασφαλές μέλλον και μία πιο ξέγνοιαστη καθημερινότητα!

www.newsbomb.gr

Ελλάδα

Τουρισμός για Όλους 2021: Τα προσωρινά αποτελέσματα για τους δικαιούχους

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» που παρέχει 100% επιδότηση σε καταλύματα για δύο με τρεις διανυκτερεύσεις, και 80%επιδότηση για τέσσερις διανυκτερεύσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Οι δικαιούχοι και τα ωφελούμενα μέλη του e -voucher επιλέγουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων και με δική τους ευθύνη κάνουν τη σχετική κράτηση αναφέροντας ότι είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του υπουργείου Τουρισμού και κάτοχοι e-voucher.

Μπορείτε να δείτε την προσωρινή κατάσταση της αίτησής με σύνδεση στην εφαρμογή και χρήση των προσωπικών σας κωδικών TAXISNET.

Θα εξεταστούν ενστάσεις που θα υποβληθούν αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής σύμφωνα με τις οδηγίες που θα αναρτηθούν. Οι ενστάσεις μπορούν να υποβάλλονται από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου στις 00.01 έως την Τετάρτη 28 Ιουλίου και ώρα 23.59.

  • Δείτε εδώ τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους».
  • Τι πρέπει να γνωρίζετε

Μέχρι πότε είναι δυνατή η εξαργύρωση των vouchers;

Λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες που δημιούργησε η υγειονομική κρίση με τον οριζόντιο αποκλεισμό των μετακινήσεων, επισημαίνεται ότι έχει παραταθεί η ισχύς όλων των vouchers που δεν εξαργυρώθηκαν μέχρι και τις 31/12/2021.

Ποιοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος;

Το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» απευθύνεται σχεδόν στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών. Η επιλογή των δικαιούχων γίνεται κατόπιν κλήρωσης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν μέσω της πλατφόρμας www.tourism4all.gov.gr. Κριτήριο για την υποβολή της αίτησης είναι το ετήσιο ατομικό εισόδημα να μην ξεπερνά τα 16.000 ευρώ ή τα 28.000 στην περίπτωση οικογένειας, με προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο.

Ποιες οι δυνατότητες που παρέχει το Πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση της διαμονής και, κατά περίπτωση, της χρήσης λοιπών τουριστικών υπηρεσιών (μεταφορά, ξενάγηση σε μουσείο, καταδύσεις κ.ο.κ.) μέσω της χορήγησης ειδικών κουπονιών (vouchers) στους δικαιούχους που επιλέγονται.

Είναι ίσως το ευρύτερο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού μέσω του οποίου η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει τον τουριστικό κλάδο σε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους. Ο συνολικός προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 100 εκατ. ευρώ, τα οποία αντιστοιχούν σε 365.603 vouchers από τα οποία μπορούν να ωφεληθούν περισσότεροι από 600.000 Έλληνες.

Επισημαίνεται ότι την περασμένη χρονιά και παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες, περισσότεροι από 46.000 δικαιούχοι είχαν την ευκαιρία να οργανώσουν το ταξίδι τους στο εσωτερικό της χώρας μέσω του προγράμματος και μάλιστα με τρόπο εύκολο, δίκαιο και αδιάβλητο.

Κατά περίπτωση, είναι δυνατή η χορήγηση voucher είτε για εξαργύρωση απευθείας σε τουριστικό κατάλυμα ενταγμένο στο Μητρώο Παρόχων του Προγράμματος είτε σε τουριστικό γραφείο, το οποίο ομοίως έχει ενταχθεί στο Μητρώο.

www.in.gr

Περισσότερα

Ελλάδα

Mεγάλη πυρκαγιά στην Άνω Αλμυρή Κορινθίας – Μήνυμα του 112 για εκκένωση οικισμού

Δημοσιεύθηκε

στις

Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Άνω Αλμυρή Κορινθίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από παρακείμενη παραλία.

Σημειώνεται πως ενεργοποιήθηκε και το 112 στέλνοντας μήνυμα στους κατοίκους που είναι στο χωρίο Ρυτό Κορινθίας να εκκενώσουν άμεσα και να κατευθυνθούν προς την Κάτω Αλμυρή.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική, όπου επιχειρεί με 3 ελικόπτερα, 14 οχήματα και 24 πυροσβέστες.

Συναγερμός έχει σημάνει στις περιοχές Αλμυρή, Γαλατάκι και Ρυτό, την ώρα που η φωτιά πλησιάζει το γήπεδο στο Γαλατάκι.

Σημειώνεται πως νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ξέσπασε φωτιά σε Επίδαυρο, Εύβοια και Χαλκιδική.

Πηγή: Korinthostv.gr

Περισσότερα

Ελλάδα

Κορωνοϊός: 2.472 νέα κρούσματα-133 διασωληνωμένοι

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, Σάββατο 24 Ιουλίου 2021, 2.472 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 8, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.890 θάνατοι. Το 95.1% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 133 (60.2% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 έτη. To 88.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.785 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 178 (ημερήσια μεταβολή +22.76%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 152 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 41 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Περισσότερα
GOODYS
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα