Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022
Connect with us

Ελλάδα

Πέντε λόγοι που η ασφάλιση κατοικίας μάς εξασφαλίζει μία καλύτερη ποιότητα ζωής

Δημοσιεύθηκε

στις

Τους τελευταίους μήνες που κληθήκαμε να βρούμε τον ρυθμό μας σε μία νέα πραγματικότητα, πήραμε συγχρόνως μερικά πολύ σημαντικά «μαθήματα».

Ένα από αυτά, ήταν πόσο μεγάλη σημασία έχει για τη ζωή μας, το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Σχεδόν εν μία νυκτί, το σπίτι μας μετατράπηκε στον δικό μας μικρόκοσμο και εκτός από ένα μέρος ξεκούρασης, πλέον για τους περισσότερους από εμάς λειτουργεί ως χώρος εργασίας ή μαθημάτων, ενώ έχει καθιερωθεί και ως σημείο συνάντησης για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Έτσι, καθώς περνούσαμε όλο και περισσότερο χρόνο στο σπίτι, είχαμε την ευκαιρία να επανεκτιμήσουμε την αξία του και να συνειδητοποιήσουμε πως δεν είναι μόνο ένας «σκελετός» από τσιμέντο και τούβλα, αλλά μία προέκταση του εαυτού μας, ένας πολύ προσωπικός χώρος που περικλείει όλα όσα εμείς αγαπάμε.

Είναι ο χώρος μέσα στον οποίο μεγαλώνουμε με άνεση και ασφάλεια εμείς και τα παιδιά μας, δημιουργώντας μικρές καθημερινές αναμνήσεις, που είναι βέβαιο πως θα αναπολούμε με νοσταλγία στο μέλλον.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, καταλαβαίνουμε, γιατί είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε σε μία μικρή επένδυση, που θα προστατεύει τον χώρο μας, που θα «αγκαλιάζει» εμάς και τους κοντινούς μας ανθρώπους, εξασφαλίζοντας όχι μόνο ένα πιο αισιόδοξο μέλλον, αλλά και μία σαφώς καλύτερη ποιότητα ζωής.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τους σημαντικότερους λόγους που η ασφάλιση σπιτιού, καλό θα ήταν να συμπεριληφθεί στα άμεσα σχέδιά μας.

Διαμορφώνοντας μία αισιόδοξη και ήρεμη καθημερινότητα
Για τους περισσότερους από εμάς, ο σύγχρονος τρόπος ζωής που είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε, είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει αναπόφευκτα την ψυχολογία μας.

Γιατί, λοιπόν, να μην απαλλαγούμε από ένα επιπλέον άγχος ή από τα δυσάρεστα συναισθήματα και την αβεβαιότητα που μπορεί να προκαλέσει ένα απρόβλεπτο γεγονός, όπως μία πυρκαγιά, μία σοβαρή διαρροή ή κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο, προνοώντας και ασφαλίζοντας έγκαιρα την κατοικία μας;

Καλώς η κακώς, είναι ο μόνος τρόπος να είμαστε σίγουροι πως οτιδήποτε και αν προκύψει μελλοντικά, εμείς έχουμε μεριμνήσει, ώστε τίποτα να μην διαταράξει την ηρεμία και την ομαλότητα της καθημερινότητάς μας.

Προστατεύοντας έγκαιρα τους κόπους μίας ολόκληρης ζωής
Όπως αναφέραμε ήδη νωρίτερα, η έννοια «σπίτι» δεν αφορά αποκλειστικά και μόνο το οικοδόμημα, αλλά όλους τους υλικούς και συναισθηματικούς «θησαυρούς» που αυτό περιλαμβάνει.

Ο λόγος που το σπίτι μας είναι ένα τόσο ξεχωριστό μέρος για εμάς και την υπόλοιπη οικογένεια, οφείλεται στον κόπο και το μεράκι που έχουμε καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια, για να το διαμορφώσουμε, όπως εμείς επιθυμούμε, αλλά και σε κάποια πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία που υπάρχουν σε αυτό, όπως είναι ο υπολογιστής, η τηλεόραση, το κλιματιστικό μας, κλπ.

Καλό θα ήταν, λοιπόν, το πρόγραμμα ασφάλισης που θα επιλέξουμε για την προστασία του, να καλύπτει τόσο το κτήριο ή και το περιεχόμενό του.

Ειδικότερα όσοι από εμάς ενοικιάζουμε ένα σπίτι, είναι η καλύτερη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε, για να προστατεύσουμε τα πράγματά μας, ενώ θα τη βρούμε σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή, επιλέγοντας ένα από τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Anytime, που μόνο από 3 ευρώ το μήνα, χαρίζουν στο σπίτι μας την ολοκληρωμένη προστασία που πραγματικά του αξίζει!

Πραγματοποιώντας ένα σίγουρο και ασφαλές ξεκίνημα
Σε περίπτωση που επιθυμούμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να μετακομίσουμε σε ένα δικό μας σπίτι, η ασφάλιση κατοικίας είναι μία απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασφαλίσουμε από την τράπεζα το στεγαστικό δάνειο που θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε το σπίτι των ονείρων μας. Ωστόσο, η ασφαλιστική εταιρία στην οποία θα απευθυνθούμε είναι καθαρά μία δική μας απόφαση, για την οποία οφείλουμε να θέσουμε κάποια βασικά κριτήρια.

Καλό θα ήταν η επιλογή που θα κάνουμε να μας παρέχει προσιτά ασφάλιστρα, μία ευέλικτη συχνότητα πληρωμής που μας εξυπηρετεί και μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τις καλύψεις, που όντως χρειαζόμαστε.

Η συμφωνία μας οφείλει να έχει διαφανείς και ξεκάθαρους όρους, χωρίς ψιλά γράμματα και το κυριότερο, η περιουσία μας να ασφαλιστεί στην ακριβή της αξία, ώστε να μην υπάρχει το ενδεχόμενο της υπερασφάλισης ή της υπασφάλισης. Με αυτόν τον τρόπο, θα είμαστε βέβαιοι πως ανεξάρτητα από το μέγεθος κάποιας απρόβλεπτης ζημιάς, η κατοικία μας θα αποκατασταθεί και θα γίνει πάλι, όπως ήταν και πριν.

Καλύπτοντας κάθε πιθανό ενδεχόμενο
Ένας ακόμη λόγος που καθιστά αναγκαία την ασφάλιση κατοικίας για μία πιο εύρυθμη καθημερινότητα, είναι το γεγονός πως ανάλογα με την ασφάλιση που θα επιλέξουμε, θα επωφεληθούμε από εξαιρετικά χρήσιμες καλύψεις και υπηρεσίες, οι οποίες μας διευκολύνουν για κάθε πιθανό ενδεχόμενο σε μία καθημερινότητα γεμάτη αβεβαιότητα.

Μία από αυτές είναι και η «Αντικατάσταση Κλειδαριάς» που μας παρέχεται εντελώς δωρεάν μέσα από τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας Value και Premium της Anytime, και η οποία μας εξασφαλίζει το κόστος αποκατάστασης κάποιας ζημιάς στην κλειδαριά του σπιτιού μας, καθώς και το κόστος αντικατάστασης της κλειδαριάς σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής των κλειδιών μας.

Με άλλα λόγια, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε, για να είμαστε σίγουροι πως όσο δύσκολη ή απρόβλεπτη κι αν ήταν η εξέλιξη μίας ημέρας, εμείς στο τέλος αυτής, θα μπορούμε να επιστρέφουμε πάντα στον προσωπικό μας χώρο εύκολα, γρήγορα και χωρίς κανένα κόστος.

Μία μοναδική και σύγχρονη εμπειρία ασφάλισης
Τέλος, μία σημαντική παράμετρος που μας παροτρύνει να επισπεύσουμε την ασφάλεια της κατοικίας μας, είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε την αποκτήσουμε.

Ακριβώς επειδή πολλοί από εμάς δε διαθέτουν τον ελεύθερο χρόνο που απαιτεί μία τέτοια διαδικασία, πλέον μπορούμε ενώ καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ του σαλονιού μας, να πραγματοποιήσουμε γρήγορα, άνετα και εύκολα, μία online επίσκεψη στην Anytime και να ανακαλύψουμε το πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και το σπίτι μας.

Η διαδικασία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουμε, είναι να συμπληρώσουμε τα στοιχεία που θα μας ζητηθούν. Έπειτα, με μερικά μόνο «κλικ», θα έχουμε κάνει ένα μικρό αλλά σημαντικό βήμα, για ένα ασφαλές μέλλον και μία πιο ξέγνοιαστη καθημερινότητα!

www.newsbomb.gr

Ελλάδα

Μυστήριο με το θάνατο πρώην μοντέλου – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Κόρινθο

Δημοσιεύθηκε

στις

Μυστήριο καλύπτει το θάνατο νεαρής γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Την άτυχη κοπέλα, που υπήρξε μοντέλο παλαιότερα, βρήκε η οικιακή βοηθός που πήγε να καθαρίσει το σπίτι. Όταν αντίκρισε την γυναίκα νεκρή, ειδοποίησε αμέσως της αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Η τραγωδία της οικογένειας
Πριν αρκετά χρόνια, ο αδερφός τής κοπέλας αυτοκτόνησε, ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική θητεία του στην Κύπρο.

Μετά από αυτή την απώλεια, η κοπέλα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Πριν τρεις μέρες, πέθανε και ο παππούς της, ενώ η μητέρα της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας σε σοβαρή κατάσταση.

Η άτυχη νεαρή γυναίκα, όπως είπαν κάτοικοι στο Loutrakiblog.gr, ήταν ηλικίας περίπου 35-37 χρόνων, ιδιαίτερα όμορφη, πρώην φωτομοντέλο που είχε συνεργαστεί με πολλούς διάσημους σχεδιαστές.

Περισσότερα

Ελλάδα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ανατριχιάζει η εξομολόγησή του

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μία συγκλονιστική και συγκινητική αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Πέμπτης (29/9) ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Με αφορμή τα όσα είπε ο Δημήτρης Σούρας για την τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη που σκόρπισε στη θάλασσα, στο Κερατσίνι, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην πρώτη του σύζυγο, Μαίρη Δημητριάδη, που έφυγε από τη ζωή το 2009.

Διαβάστε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω κάνει 20 μέρες απομόνωση στη φυλακή, έβλεπα μόνο σκοτάδια»
Όπως εξομολογήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα», για κάποιο διάσημα είχε την τέφρα της γυναίκας του στο σπίτι.

«Είχε πεθάνει η πρώτη μου γυναίκα και την τέφρα της την είχα στο σπίτι μέχρι να πάμε στη Μήλο να την σκορπίσω. Και ο αδερφός μου ο Θάνος αποτεφρώθηκε και την πήρε η οικογένειά του. Εγώ κράταγα σπίτι την τέφρα για δύο χρόνια γιατί περίμενα να πάμε στη Μήλο να την ρίξω», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ένα βράδυ ήμουν μόνος μου και έβλεπα αγώνα και φώναζα «Μαίρη κερδίζει ο Παναθηναϊκός», σαν αστείο αλλά έμαθα να ζω με την τέφρα. Βαθιά μέσα μου ήταν σαν να ζω στο νεκροταφείο, το ένιωθα μέχρι που την πήρα και έγινε αυτό που έγινε».

«Είναι και φιλοσοφική η αίσθηση. Τι είμαστε και πως καταλήγουμε. Τελικά από το τίποτα που δημιουργηθήκαμε στο τίποτα καταλήγουμε», κατέληξε συγκινημένος.

in.gr

Περισσότερα

Ελλάδα

Δημοσκόπηση: Στις 8,4 μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Στις 8,4 μονάδες η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του MEGA.

Ειδικότερα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 29%, έναντι 20,6% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με 12,2%, το ΚΚΕ με 5,1%, η Ελληνική Λύση με 4,8% και το ΜέΡΑ25 με 3,4%.

Την ίδια ώρα, ένα ποσοστό 10,1% δηλώνει πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα το κόμμα που θα ψηφίσει, ενώ 4,4% των ερωτηθέντων απάντησαν πως δεν θα ψηφίσουν στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Ξεπερνά το 10% η διαφορά στην εκτίμηση ψήφου
Την ίδια ώρα η «ψαλίδα» μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης μεγαλώνει στο ερώτημα της εκτίμησης ψήφου.

Εκεί η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 35,8% έναντι 25,4% του ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούν: ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με 15%, ΚΚΕ με 6,3%, Ελληνική Λύση με 5,9% και ΜέΡΑ25 με 4,1%.

Συντριπτική είναι η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στην παράσταση νίκης, με την πρώτη να συγκεντρώνει ποσοστό 70%, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ περιορίζεται στο 16%.

«Προς τη λάθος πορεία»
Η πλειοψηφία των πολιτών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση εκτίμησε ότι η πορεία της χώρας είναι προς τη λάθος κατεύθυνση, ενώ ένα 38% υποστήριξε ότι πάει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Την ίδια ώρα, οι συμμετέχοντες ιεράρχησαν και το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας, με το 31% να υποστηρίζει πως είναι η οικονομία, το 26% η ακρίβεια, το 11% η ενεργειακή κρίση και το 8% την εξωτερική πολιτική και τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Αρνητική αξιολόγηση
Παράλληλα, αρκετά μεγάλη είναι η διαφορά των δύο πρώτων κομμάτων και στην αξιολόγησή τους από τους 1.306 πολίτες που συμμετείχαν στην πανελλαδική έρευνα.

Συγκεκριμένα, ένα ποσοστό 54% κρίνει αρνητικά την κυβέρνηση, την ώρα που το 39% την κρίνει θετικά. Για την αξιωματική αντιπολίτευση το 74% την αξιολογεί αρνητικά, με μόλις το 16% να την κρίνει θετικά.

Σε ότι αφορά στην αξιολόγηση επί… προσωπικού, το 54% κρίνει αρνητικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ η αρνητική αξιολόγηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα φτάνει στο 69%. Οι θετικές αξιολογήσεις φτάνουν στο 41% και 21% αντίστοιχα.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη τη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το MEGA

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα