Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Οι πρώτες σκέψεις του νέου προπονητή της Παναχαϊκής για τον αγωνιστικό σχεδιασμό

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Αν και ακόμα είναι νωρίς για να βγουν ουσιαστικά συμπεράσματα, χθες ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής, Νίκος Παπαδόπουλος συμπλήρωσε μια εβδομάδα στην ομάδα και ήδη φαίνονται ορισμένες αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι.

Όταν λέμε αλλαγές, εννοούμε στον σχεδιασμό του προγράμματος στην καθημερινή προπόνηση αλλά και στις πρώτες εκτιμήσεις σχετικά με την 11άδα που θα παρατάξει στα επίσημα παιχνίδια.
Επαναλαμβάνουμε ότι είναι νωρίς για να βγουν συμπεράσματα όμως κάποιες πρώτες εκτιμήσεις, μπορούν να γίνουν.
Πρώτα από όλα να πούμε πως έχει αλλάξει ο τρόπος προπόνησης από τον Παπαδόπουλο σε σχέση με τον προκάτοχό του και επιπλέον ο πρώτος φαίνεται να είναι θιασώτης του 4-3-2-1 και όχι του 4-4-2 που δοκίμαζε συχνά στα φιλικά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.
Οι πληροφορίες λένε πως με βάση τις πρώτες δοκιμές του Έλληνα τεχνικού στις τελευταίες προπονήσεις, δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με αυτά που ξέρουμε και μερικές από αυτές μπορεί να είναι η παρουσία του Γιούση κυρίως ως δεξί εξτρέμ, όπως ξεκίνησε στο πρόσφατο φιλικό με τον Αίαντα Γαστούνης.
Στο ίδιο πλαίσιο δοκιμών, λέγεται πως μια από τις σκέψεις του Παπαδόπουλου είναι να μεταφέρει τον Μπάτροβιτς από εξτρέμ ως «10αρι», πίσω από το φορ ώστε να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι ενώ ίσως γίνουν αλλαγές και στις θέσεις των χαφ.
Στο κέντρο της άμυνας δύσκολα θα δούμε προς το παρόν κάποια αλλαγή αφού για να υπάρχει δυνατότητα πολλών δοκιμών, θα πρέπει ο Πλιάτσικας να επιστρέψει άμεσα και μάχιμος. Παράλληλα στην επίθεση φαίνεται να έχει προβάδισμα για τη θέση του φορ ο Κουσκουνάς ο οποίος σκοράρει κατά ριπάς στα φιλικά.
Βέβαια αυτά προς το παρόν βγαίνουν από ορισμένες δοκιμές που έχουν γίνει στις προπονήσεις, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο και θα ξέρουμε περισσότερα πράγματα τις επόμενες μέρες.
Λογικά και στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου θα δούμε μερικές ακόμα δοκιμές τέτοιου τύπου αφού μην ξεχνάμε πως αποτελεί την πρόβα τζενεράλε πριν από την πρεμιέρα με τα Τρίκαλα.
ΜΑΛΛΟΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΡΙΚΑΛΑ
Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί οτιδήποτε από την διοργανώτρια αρχή, οι πρώτες πληροφορίες λένε πως το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τα Τρίκαλα, θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου με πιθανή ώρα έναρξης τις 15.00.
Λογικά μέχρι το Σαββατοκύριακο θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής και θα ενημερωθούν οι ομάδες.

Ροή ειδήσεων

Advertisement