Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ο Πατρινός τοξοβόλος Ανδρέας Ζαχαράκης του ΑΟΠ Ερμής κατέκτησε και το κύπελλο Ελλάδας

Published

on

Σαρωτικός είναι πλέον ο Πατρινός Ανδρέας Ζαχαράκης του ΑΟΠ Ερμής, που μαζί με τον προπονητή του Μάνθο Στρεμμένο, πανηγυρίζει πλέον την κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδας. Με ένα τριπλό σερί μετά το χρυσό του Ελλάδας-Κύπρου και αφού στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας πριν λίγες μέρες, ήρθε ξανά να επιβεβαιώσει και στο Κύπελλο Ελλάδας την άψογη τεχνική του και το σθένος του.

Πρώτος στην κατάταξη και αφού απέκλεισε τους συναθλητές του, έφτασε στον μεγάλο τελικό με αντίπαλο τον Κουμερτά του Εκηβόλου, όπου επικράτησε με 147-146.
ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ: «Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΜΕ …ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΣΤΑ ΨΗΛΑ»
Οι πρώτες δηλώσεις του Ανδρέα Ζαχαράκη ήταν οι εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Η σκληρή δουλειά και η επένδυση στο άθλημα με βοηθούν να κατακτώ κάθε φορά και περισσότερους στόχους. Αν και οι συνθήκες αυτόν τον καιρό δεν είναι ευνοϊκές, η αγάπη μου για την τοξοβολία είναι αυτή που με ωθεί να προσπαθώ όλο και παραπάνω και να ανεβαίνω κάθε φορά και ένα ακόμα σκαλί. Ο προπονητής μου, Μάνθος Στρεμμένος, αξιοποίησε τις δυνατότητές μου και με βοήθησε να διαχειριστώ τον υψηλό ανταγωνισμό και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τη γυναίκα μου, την οικογένειά μου αλλά και το λογιστικό γραφείο Νικολέτας και Αθανασίας Ραβάνη για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη που μου δίνουν σε αυτή μου την προσπάθεια. Επόμενος άμεσος στόχος μου είναι η επάξια εκπροσώπηση της χώρας μου στην πρώτη μου διεθνή αποστολή στην Κύπρο».
Μ. ΣΤΡΕΜΜΕΝΟΣ: «ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ»
Ο προπονητής του αθλητή, Μάνθος Στρεμμένος δήλωσε: «Ο Ζαχαράκης έχει να δώσει πολλά ακόμα στην τοξοβολία, η ψυχραιμία και η τεχνική του
είναι προϊόν μεγάλης και σοβαρής προσπάθειας, και είμαι πολύ περήφανος για το ήθος και την προσήλωσή του στους στόχους που θέτουμε».
Ο ΑΟΠ Ερμής αποδεικνύει σε κάθε επίσημο αγώνα την επιτυχημένη πορεία του με τις επιτυχίες πολλών αθλητών του και τώρα στο Κύπελλο Ελλάδας κατέκτησε ξανά μια ακόμα θέση στο βάθρο.
*Στο μεικτό ομαδικό ο Α. Ζαχαράκης με παρτενέρ την Μαρούσα Τσαβαχίδου-κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο. Η Πάτρα απέδειξε με τον ΑΟΠ Ερμή ότι είναι μια σημαντική δύναμη στον χώρο της τοξοβολίας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement