Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκη έτοιμοι για τις τελευταίες δοκιμές ενόψει της πρεμιέρας-Παίζει για TV η πρεμιέρα με Τρίκαλα

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της Παναχαϊκής η οποία αύριο το μεσημέρι θα δώσει φιλικό στην Πάτρα με τον Ολυμπιακό Βόλου που θα αποτελέσει την πρόβα τζεναράλε ενόψει της πρεμιέρας.

Ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος έχει δουλέψει πολύ τις τελευταίες μέρες, κάνει αρκετές δοκιμές στις προπονήσεις, πρόσωπα και σχήματα και στο αυριανό φιλικό αναμένεται να κάνει τις τελευταίες του δοκιμές ενόψει της 11άδας.
Άλλωστε είναι η τελευταία ευκαιρία για δοκιμές και ο Έλληνας τεχνικός θέλει να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το παιχνίδι της πρεμιέρας.
ΠΙΘΑΝΟ ΓΙΑ TV Η ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΡΙΚΑΛΑ
Στο μεταξύ, αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί οτιδήποτε, εν τούτοις οι πληροφορίες λένε πως το παιχνίδι ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τα Τρίκαλα -εφόσον διεξαχθεί κανονικά η πρεμιέρα- είναι πολύ πιθανό να μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports. Οι πληροφορίες λένε πως η διοργανώτρια αρχή, ακόμα και αν δεν έχουν πέσει οι υπογραφές με την ΕΡΤ, η Σούπερ Λιγκ 2 θα ανάψει το πράσινο φως για να μεταδοθούν αγώνες την 1η αγωνιστική.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ
Πάντως στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής υπάρχει ένα μικρός προβληματισμός σχετικά με τα νέα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για την αποφυγή της διάδοσης του covid-19. Ήδη αρκετές πόλεις είναι στο «κόκκινο» και ένα από τα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση είναι η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό και αν όντως συμβεί αυτό, καταλαβαίνει κανείς πως το πρωτάθλημα τινάζεται στον αέρα αφού οι ομάδες δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν εκτός αν εξαιρεθούν από το εν λόγω μέτρο.
Σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι της ομάδας παρακολουθούν τις εξελίξεις
ΝΕΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΙΜ
Στο ιατρικό τιμ της Παναχαϊκής όπως ανακοίνωσε η διοίκηση μπήκε η Μαρία Ανδριοπούλου.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει μία νέα προσθήκη στο ιατρικό επιτελείο. Η Μαρία Ανδριοπούλου με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της φυσικοθεραπείας και αρκετές συνεργασίες με αθλητικούς συλλόγους, εντάχθηκε στην ομάδα μας και πλέον προσφέρει και αυτή μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο τις υπηρεσίες της στους ποδοσφαιριστές μας. Καλωσορίζουμε την Μαρία στην «κοκκινόμαυρη» οικογένεια και ευχόμαστε να έχουμε μία άριστη συνεργασία»!
ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με πρωινή προπόνηση στην Αγυιά όπου συμμετείχαν κανονικά όλοι οι παίκτες εκτός από τους Πλιάτσικα, Μαρκοπουλιώτη και Αργυρόπουλο. Οι κοκκινόμαυροι θα προπονηθούν σήμερα το πρωί, πάλι στην Αγυιά όπου θα γίνουν και οι τελικές δοκιμές ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα.
• Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για μια ακόμα φορά η ομάδα της Παναχαϊκής η οποία όπως ανακοίνωσε, θα συμμετάσχει στην Αιμοδοσία της 6ης ΥΠΕ που θα γίνει σήμερα το πρωί (09:00-14:00).
Π. ΚΟΓΚΟΣ

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement