Connect with us

Ελλάδα

ΣΑΜΟΣ: Κρίμα και άδικο για τους δύο αγγέλους.. Συγκλονίζουν τα μηνύματα στο διαδίκτυο  

Published

on

Όλο το πανελλήνιο είναι θρηνεί  τον τραγικό χαμό τους και τα μηνύματά τους στις σελίδες κοινωνικές δικτύωσης είναι συγκλονιστικά.

Η Σάμος θρηνεί τα δυο παιδιά… Οι δύο μαθητές Λυκείου εντοπίστηκαν αγκαλιασμένοι κάτω από τα χαλάσματα του τοίχου που τα καταπλάκωσε, μάλλον στην προσπάθειά τους να προστατευτούν.

 

Κρίμα και άδικο, για τα δύο αγγελούδια αναφέρουν όλοι οι Ελληνες που εκφράζουν την οδύνη τους με συγκλονιστικά μηνύματα για τον τραγικό τους θάνατο κάτω από τα συντρίμμια…

 

Στη Σάμο όλοι είναι συντετριμμένοι από την τραγωδία που χτύπησε τις δύο οικογένειες, ενώ το Βαθύ είναι από τις περιοχές που προσπαθούν να κλείσουν τις πληγές που άφησε το χτύπημα του σεισμού.

Ο αποχαιρετισμός στα social media πραγματικά συγκλονίζει

«Μαύρη μέρα για τη χώρα σε μια δύσκολη έτσι κι αλλιώς περίοδο… Καλό ταξίδι στα δύο παιδιά, κουράγιο και δύναμη στις οικογένειές τους… Η σκέψη μας είναι κοντά τους, δίπλα στους ανθρώπους της Σάμου αλλά και της Μικράς Ασίας που δοκιμάζονται… ” αναφέρουν αρκετοί Πατρινοί στα μηνύματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον λαό της Σάμου που βιώνει τις συνέπειες του φονικού σεισμού.

Ροή ειδήσεων

Advertisement