Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Με επιτυχία έγινε το φιλικό ανάμεσα στην Εθνική Παλαίμαχων και τους Παλαίμαχους Πάτρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Μνήμες από το ένδοξο παρελθόν του ελληνικού ποδοσφαίρου ξύπνησαν στο φιλικό παιχνίδι παλαίμαχων που έγινε την περασμένη Τρίτη στο «Ανδρέας Κάνιστρας», από τους Παλαίμαχους Πάτρας και της μικτής Παλαίμαχων Ελλάδος, ένα παιχνίδι που έληξε ισόπαλο 4-4 αφού οι δύο ομάδες έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο.

Για την ιστορία τα γκολ έβαλαν οι Αρμύλαγος (2), Γκουλής και Αρδίζογλου για την μικτή Ελλάδος και οι Αλεξανδρόπουλος, Λουκόπουλος, Τσαλπατούρος και Ξηνταρόπουλος για την Πάτρα.
Το παιχνίδι έγινε στην μνήμη του Ανδρέα Κάνιστρα παρουσία πλήθους συγγενών φίλων και μελών της οικογένειας τού αείμνηστου προέδρου της Ενώσεως οι οποίοι παρευρέθησαν και στο τρισάγιο που έγινε.
Το ματς έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό αφού τα έσοδα θα δοθούν στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Πίστη», έναν σύλλογο που έχει άξιο εκπρόσωπο τον διεθνή παλαίμαχο διαιτητή Βαγγέλη Γιαννακουδάκη.
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Να σημειωθεί πως πριν από το παιχνίδι έγιναν βραβεύσεις από τους διοργανωτές αφού τιμήθηκε η οικογένεια Κάνιστρα με πλακέτα μνήμης στον αείμνηστο πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΑ.
Επίσης τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι Χρήστος Αρδίζογλου τής ΑΕΚ, Νίκος Γκουλής του ΟΦΗ, Γιάννης Δρόσος της Θύελλας Πατρών, Τάκης Λαμπρόπουλος από την «Πίστη» και ο διαιτητής Γιώργος Σταθόπουλος από την «Πίστη».
Να σημειωθεί πως ανάμεσα σε αυτούς που παραβρέθηκαν ήταν και τρεις πρόεδροι της ΕΠΣΑ, Γιώργος Σταυρόπουλος, Γιάννης Κοζιώρης και Άγγελος Δανιήλ.
Επίσης ο πρώην γενικός γραμματέας της ΕΠΣΑ Γιώργος Βιδάλης και σύμβουλοι της Ένωσης.
Το φιλικό είχε έντονο «χρώμα» από φορείς της ευρύτερης περιοχής. Παρέστησαν ο δήμαρχος Ερυμάνθου Θοδωρής Μπαρής, ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος του Δήμου Πάτρας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος εκ μέρους της περιφέρειας, ο τέως Βουλευτής Δημήτρης Κατσικόπουλος κ.ά.
Ακόμα το «παρών» έδωσε ο επιστήθιος φίλος του Ανδρέα Κάνιστρα, Γιαννάκης Λαμπρόπουλος που είναι και εκ των ιδρυτών του συλλόγου παλαίμαχων Πάτρας αλλά και άλλοι πολλοί φίλοι και ποδοσφαιριστές.
Ο σύλλογος παλαίμαχων Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στο φιλικό παιχνίδι.
«Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν με την οικονομική υποστήριξή τους την εκδήλωση.
Τούς εθελοντές Σαμαρείτες για την ιατρική ασφάλεια που μας παρείχαν.
Την ΕΠΣΑ και τον Πρόεδρο Άγγελο Δανιήλ
Τον πρόεδρο της μικτής Παλαίμσχων Ελλάδος Αντώνη Καρπούζα.
Τον γιατρό Βασίλη Συριόπουλο, τον Δάσκαλο Βαγγέλη Γιαννακουδάκη.
Τον Γιώργο Χάχαλη, τον π. Ανδρέα της ενορίας Πετρωτού και όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Να σημειωθεί πως η αποστολή της μικτής Παλαιμάχων μετά το παιχνίδι αναχώρησε για την Αθήνα λόγω των μέτρων της πανδημίας και δεν έμεινε για δείπνο όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Έτσι λοιπόν έκλεισε μια ωραία ποδοσφαιρική εκδήλωση του συλλόγου μας. Να ζήσουμε να θυμόμαστε αυτούς που πρόσφεραν για το ποδόσφαιρο της περιοχής μας» ανέφερε η ανακοίνωση των παλαίμαχων.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement