Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή φιλική νίκη με Ολυμπιακό Βόλου, θέλει όμως δουλειά

Published

on

Αν και παρουσίασε δυο πρόσωπα, ένα μέτριο στο α΄ ημίχρονο αλλά ένα σαφώς βελτιωμένο στο β΄ ημίχρονο, η ομάδα της Παναχαϊκής νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Αγυιάς.

Το γκολ έβαλε ο Κουσκουνάς μετά από εξαιρετική ασιστ από τον Σκεπετάρη που έδωσε πάσα πάρε βάλε   και ήταν από τους καλύτερους του αγώνα ωστόσο η Πατρινή ομάδα θέλει ακόμα δουλειά ενόψει των επίσημων αγώνων .

Καλύτερη η ομάδα του Βόλου στο α΄ ημιχρόνου, με πρεσινγκ ψηλά και καλή κυκλοφορία της μπάλας τη ανάγκασε να κάνει πολλά λάθη και να έχει μόνο μια καθαρή ευκαιρία, στο 14΄ με τον Μπατροβιτς να βγάζει την καθετή στον Κουσκουνά  αλλά ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα άουτ.

Οι κοκκινόμαυροι ήταν ανώτεροι στη επανάληψη, οι αλλαγές του Παπαδόπουλου, άλλαξαν την ροή της ομάδας, που είχε την κατοχή και πίεζε για το γκολ που ήρθε στο 78΄ με τον Κουσκουνά ενώ είχε ακόμα 1-2 καλές ευκαιρίες για νέο τέρμα με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Σούλης (46’Κολοβούρης), Σταμόπουλος (72’Μπελεζάκης), Πατάπης, Λαρέα, Αποστολόπουλος (46’Πάνος), Μοουστακόπουλος(72’Κόκας), Μπρους (46’Ανάκογλου), Παπαδόπουλος (46’Σκεπετάρης), Αραβίδης (58’Τσερούτι), Μπάτροβιτς (82′ Μασούρας), Κουσκουνάς (82′ Γιούσης).

Ολυμπιακός (Ξηροφώτος): Ξενοδόχοφ (82’Λαδάς), Μπουτζίκος, Παπακώστας(89’Κάβουρας), Γιαννίτσης, Ντα Κάμπο (65’Κολέλα), Αγροδήμος(89’Μαστακόπουλος), Φιλίποβιτς(88’Ζιάκος), Κόλα (88’Ρόκας), Σκοπελίτης (77’Πατρώνης), Βουκελάτος (65’Βασιλούδης), Μπαράνκο (57’Παπαδημητρίου).

Ροή ειδήσεων

Advertisement