Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Όλα δείχνουν διακοπή στα «μικρά» πρωταθλήματα μπάσκετ μετά τα μέτρα-Έρχονται ανακοινώσεις από ΕΟΚ

Δημοσιεύθηκε

στις

Όλα τα παιχνίδια των εθνικών κατηγοριών (Basket League,Α1 Γυναικών, Α2 Ανδρών/Γυναικών, Β’ Εθνική, Γ’ Εθνική), που είναι προγραμματισμένα για αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν κανονικά, καθώς τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας μας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα ισχύσουν κανονικά από την Τρίτη.
Το μόνο “αγκάθι” βρίσκεται στο αυριανό (01/11) παιχνίδι του Άρη με τον Ηρακλή, διότι έχουν κλείσει ήδη τα κλειστά γυμναστήρια στη Θεσσαλονίκη, καθώς η πόλη έχει μπει στο επίπεδο 4, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού. Όπως σας ενημέρωσε και το Basketblog.gr χθες (30/10), ο Άρης ζήτησε από τον ΕΣΑΚΕ την αναβολή του ντέρμπι απέναντι στον Ηρακλή.
Ήδη βέβαια ο ΕΣΑΚΕ προσπαθεί να πάρει ειδική άδεια για το παιχνίδι αυτό, έτσι ώστε να διεξαχθεί κανονικά το ματς αύριο στο Αλεξανδρειο.

Λογικά σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση από την ΕΟΚ που θα ξεκαθαρίζει τα πράγματα με τη ομάδα του Απόλλωνα να είναι έν αναμονή των ανακοινώσεων.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΚΑ-Η

Πάντως με βάση τα όσα ανακοινώθηκε, τα παιχνίδια της ΕΣΚΑ-Η συνεχίζονται κανονικά, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας  από την πολιτεία αφού προς η Αχαΐα είναι εκτός των  μέτρων που ισχύουν.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement