Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Έκλεισε κατάστημα στην Ηφαίστου λόγω κρούσματος κορωνοϊού- Η ανακοίνωση της διεύθυνσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ακόμη ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος κλείνει. Αυτή την φορά πρόκειται για το “Φάμπρικα by mods”.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του καταστήματος:
Σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε ότι συνεργάτης μας βρέθηκε θετικός στον κορωνοιό.
Παρότι ο ίδιος δεν είχε καμία επαφή με το μαγαζί και το προσωπικό αυτού πάνω απο 1 εβδομάδα και παρόλο που δεν έχει παρουσιαστεί κανένα σύμπτωμα στο προσωπικό μας ή στο εγγύς οικογενειακό τους περιβάλλον, εντούτοις, εμείς με αίσθημα ευθύνης προς την δημόσια υγεία, αποφασίσαμε ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ να αναστείλουμε την λειτουργία των καταστημάτων μας, ώστε να γίνει απολύμανση καθώς και να ελεγχθεί άμεσα όλο το προσωπικό μας .
Κλείνουμε λοιπόν, με δική μας πρωτοβουλία για 3 ημέρες, για να γίνει ό,τι ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η μακρόχρονη ιστορία μας στον κλάδο της εστίασης μας υποχρεώνει να αντιμετωπίζουμε τέτοιες πρωτόγνωρες καταστάσεις με την δέουσα προσοχή και σοβαρότητα.
Σύντομα ξανά κοντά σας .
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Το διαζύγιο γνωστού συμπολίτη και η εκδίκηση στην πρώην σύζυγο

Δημοσιεύθηκε

στις

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη για τη συμπεριφορά συμπολίτη, ο οποίος αποφάσισε να πάρει διαζύγιο, αλλά ταυτόχρονα σχεδίασε να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του.

Παρά το γεγονός ότι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, αυτός επέλεξε ως μέσο εκδίκησης να αφήσει την ίδια και τα παιδιά τους αρκετές ημέρες χωρίς ρεύμα, μη καταβάλλοντας το ποσό που αντιστοιχούσε για την εξόφληση του λογαριασμού.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αχαΐα: Self tests στα σούπερ μάρκετ ανακοίνωσε ο Κοντοζαμάνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ζήτημα των self tests.

«Η δράση αυτή είχε επιτυχία και γι’ αυτό θα συνεχιστεί τους επόμενους μήνες για Δημόσιο, εργαζόμενους στην εστίαση και τους νέους, με εξαίρεση τα άτομα που είναι εμβολιασμένα. Χθες συναντηθήκαμε με τους εκπροσώπους των φαρμακοποιών και τους ζητήσαμε να συνεχιστεί η διάθεση των self tests από τα φαρμακεία το επόμενο δίμηνο προς τους συμπολίτες μας που προαναφέραμε».

Στην συνέχεια, ο υφυπουργός είπε πως αναμένεται η απάντηση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και πως ελπίζει να απαντήσουν θετικά, ενώ έριξε τα… βέλη του σε δύο Συλλόγους Φαρμακοποιών που εξέδωσαν σήμερα ανακοινώσεις λέγοντας πως δεν θα συνεχίσουν την διάθεση των self tests.

Για την περιοχή της Αχαΐας, όπου ο τοπικός σύλλογος αποφάσισε την αναστολή, η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει να γίνει η διάθεση μέσω των σούπερ μάρκετ.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πόσα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αχαΐα

Δημοσιεύθηκε

στις

17 νέες περιπτώσεις του ιού εντοπίστηκαν στην Αχαΐα το τελευταίο 24ωρο, με τον αριθμό των κρουσμάτων να παραμένει στα ίδια επίπεδα με χθες.

Δείτε τα αναλυτικά στοιχεία που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ:

 

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Coffe Island

Αυτή την εβδομάδα