Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Στοίχημα: Με ψυχολογία ο ΠΑΟΚ, σκοράρουν στην Αγγλία!

Δημοσιεύθηκε

στις

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Κυριακής (01/11) έχει τεράστια ποικιλία σε αγώνες που δεν αφήνουν κανένα φαν των σπορ ασυγκίνητο! Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με τρεις ξεχωριστές σημερινές επιλογές. Να σας υπενθυμίσουμε πως στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες, ενώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το ποντάρισμά σας.

Το στοιχηματικό ταξίδι μας θα μας περάσει σήμερα και από τη Super League και την Premier League. Όσον αφορά την Ελλάδα, τα βλέμματα τραβάει η αναμέτρηση μεταξύ του Παναιτωλικού και του ΠΑΟΚ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα. Επίσης, στην Αγγλία και το παιχνίδι της Νιουκάστλ με την Έβερτον αναμένονται αρκετά τέρματα. Δεν μας απασχολεί, όμως, μόνο το ποδόσφαιρο, καθώς στις προτάσεις μας έχουμε συμπεριλάβει και μπάσκετ με ματς από την Ιταλία και τη Lega A. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας για σήμερα!

Με Γκαρσία και διάθεση για νίκη

Αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Το ντεμπούτο του στον πάγκο του Δικεφάλου θα κάνει ο Πάμπλο Γκαρσία, που διαδέχτηκε τον Άμπελ Φερέιρα.

Ο Παναιτωλικός έχει κάνει ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με συγκομιδή μόλις τριών βαθμών σε έξι αγώνες. Η ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τους διοικούντες την ΠΑΕ να αποφασίζουν την απομάκρυνση του Μάκη Χάβου από τη τεχνική ηγεσία. Ο τεχνικός της K-19, Λουτσιάνο, θα καθίσει προσωρινά στον πάγκο μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Έλληνα τεχνικού. Δεν έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή του σημερινού αγώνα ο τιμωρημένος Ταχάρ και οι τραυματίες Τζανακάκης, Μεντίνα, Ματσόλα και Περέιρα.

Από σημαντικό εκτός έδρας αποτέλεσμα (0-0) απέναντι στη Γρανάδα για τους ομίλους του Europa League προέρχεται ο ΠΑΟΚ. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Άμπελ Φερέιρα στον πάγκο του. Ο Πάμπλο Γκαρσία τον διαδέχτηκε και θα κάνει ντεμπούτο στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, καθώς μετράει δύο ισοπαλίες, με την ΑΕΚ (1-1) και τον Βόλο (0-0). Μοναδική απουσία για τον ΠΑΟΚ αυτή του Μιχάι, που υπέστη ρήξη χιαστού.

Ο ΠΑΟΚ είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από τον Παναιτωλικό και με πιο ποιοτικό ρόστερ. Η έλευση του Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά και στην ψυχολογία των παικτών του. Επιλέγουμε ΠΑΟΚ -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.05.

Υψηλό το σκορ στο Νιουκάστλ

Η Νιουκάστλ υποδέχεται την Έβερτον για την έβδομη αγωνιστική της Premier League. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα και θέλουν τη νίκη, προκειμένου να πιάσουν τη Λίβερπουλ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αποτέλεσμα (1-1) ψυχολογίας πήρε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της η Νιουκάστλ στην έδρα της Γουλβς. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 80ο λεπτό, η ομάδα του Στιβ Μπρους κατάφερε, όμως, να φτάσει στην ισοφάριση ένα λεπτό πριν από τη λήξη και να πάρει έναν σημαντικό βαθμό. Η Νιουκάστλ κατάφερε να βγάλει αντιίδραση μετά την εντός έδρας συντριβή (4-1) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Νοκ άουτ έχουν τεθεί οι τραυματίες Γκέιλ, Κλαρκ, Ρίτσι και Ντουμπράβκα.

Η Έβερτον δεν τα κατάφερε απέναντι στην Σαουθάμπτον, από την οποία ηττήθηκε με 2-0, ενώ ήταν και η πρώτη φορά που δεν σκόραρε σε παιχνίδι πρωταθλήματος. Πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Μεγάλο όπλο η επιθετική της γραμμή, καθώς έχει πετύχει 14 τέρματα σε έξι αναμετρήσεις, με τον Κάλβερτ-Λιούιν να έχει σημειώσει τα εφτά από αυτά. Ο Κάρλος Αντσελότι δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Ντιν και Ριτσάρλισον και τους τραυματίες Ροντρίγκες, Τοσούν και Κόουλμαν.

Πρόκειται για δύο ομάδες που σκοράρουν αλλά και δέχονται εύκολα γκολ. Σ’ αυτό συνηγορεί και η παράδοση, καθώς στις τελευταίες τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία τέρματα. Θα πάμε με το Οver 2.5 σε απόδοση 1.91.

Με το κίνητρο της Βίρτους Μπολόνια

Η Βενέτσια υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια για την έκτη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν περιθώριο για άλλο αρνητικό αποτέλεσμα, προκειμένου να μείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει κάνει η Βενέτσια, που έχει τέσσερις νίκες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Προέρχεται από εντός έδρας νίκη στην παράταση 88-82 (78-78) επί της Μπαχτσεσεχίρ για το EuroCup, με τον Μπράμος να πετυχαίνει 15 πόντους. Ο Έλληνας γκαρντ πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση (28 πόντους) και στη νίκη με 99-92 επί της Σάσαρι. Η Βενέτσια μπορεί να κερδίζει, όμως φαίνεται ότι έχει πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία της.

Η Βίρτους Μπολόνια δείχνει να βγάζει αντίδραση και να βρίσκει τον καλό εαυτό της, ενώ προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, απέναντι στη Μονακό (94-85), τη Βαρέζε (85-73) και τους Τζάιαντς (95-76). Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς στο τελευταίο παιχνίδι ο Αμερικανός Άνταμς, που σημείωσε 24 πόντους. Χρειάζεται, μάλιστα, μόλις μία νίκη ακόμη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του EuroCup. Ο προπονητής της είναι ικανοποιημένος από την αμυντική προσήλωση που δείχνουν οι παίκτες του.

Για την Βίρτους Μπολόνια η νίκη στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση είναι μονόδρομος, προκειμένου να μη χάσει την επαφή της με την κορυφή της βαθμολογίας. Μπορεί να τα καταφέρει και γι’ αυτό ποντάρουμε στο διπλό στο -4.5 σε απόδοση 2.00.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.


Ροή ειδήσεων

Advertisement