Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τηλεθέαση: Το τηλεμενού του Σαββάτου θέλει Μάνεση, Γερμανού και ενημέρωση

Δημοσιεύθηκε

στις

Δεν άλλαξε κάτι στις Σαββατιάτικες συνήθειες του τηλεοπτικού κοινού. Η κορυφή έχει ξεκαθαρίσει εδώ και μερικές εβδομάδες σε όλες τις ζώνες και πλέον αυτό που περιμένουμε είναι να δούμε αν η μερική καραντίνα, ειδικά τα βράδια, θα επηρεάσει τα ποσοστά προς τα πάνω…

Το πρωί η Φαίη Μαυραγάνη στο δυναμικό κοινό επικράτησε, αλλά με πολύ μικρή διαφορά από το «Mega Σαββατοκύριακο» το οποίο συνεχίζει νε κερδίζει έδαφος. Στο σύνολο ο Γιώργος Αυτιάς με το «Καλημέρα» στον ΣΚΑΪ είναι «άπιαστος», καθώς αγγίζει ποσοστά κοντά στο 28% την ώρα που ο δεύτερος βρίσκεται στο 14%.

Early_Morning

Άνετη η επικράτηση του Νίκου Μάνεση για μία ακόμη φορά στον Alpha, με ποσοστά κοντά στο 28% και 29% σε όλα τα κοινά με δεύτερο τον ΣΚΑΪ.

Πρωινες_Εκπομπες

 

Η Ναταλία Γερμανού έπιασε πλέον ρυθμό πρωτιάς με διαφορά και τα μεσημέρια ανήκουν στο «Καλύτερα δε γίνεται» το οποίο πλέον σπάει το φράγμα του 18% και του 19%. Συνεχίζει να είναι πολύ καλή η πορεία του DOT στον ΣΚΑΪ.

Μεσημεριανες_Εκπομπες

Πρώτος σταθερά το απόγευμα ο Άκης Πετρετζίκης και οι συνταγές του σε όλα τα κοινά.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ_ΖΩΝΗ

Στα δελτία ειδήσεων ο ALPHA σημειώνει πρωτιά σε μία ακόμη ζώνη, με τον ΑΝΤ1 και τον ΣΚΑΪ να ακολουθούν στις επόμενες θέσεις, ενώ στο σύνολο ο ΣΚΑΪ είναι σταθερά κυρίαρχος.

ΔΕΛΤΙΑ_ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέλος, στο prime time τα ποσοστά θυμίζουν χειμώνα, με το 10% να είναι ο μέσος όρος. Λογικά όσοι δεν βγήκαν βόλτα, προτίμησαν συνδρομητικές πλατφόρμες, γιατί από τα ποσοστά τηλεθέασης, δεν φαίνεται να τους συγκίνησε ούτε το μενού των ιδιωτικών καναλιών, αλλά ούτε και της ΕΡΤ.

PRIME_TIME

Ροή ειδήσεων

Advertisement