Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Γυναίκα

Τα ζώδια σήμερα (1/11)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

Σήμερα, πρέπει να δείξεις σταθερότητα στις αποφάσεις σου, για να μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε πολλά θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην λες πράγματα που δεν πρέπει.

 

 

Ταύρος

Μία τάση μελαγχολίας θα σε κυριεύσει σήμερα και θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ’ ό,τι είναι, μην μπορώντας να κρίνεις αντικειμενικά και με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν. Έλεγξε την ευαισθησία σου και βρες το χαμένο σου πείσμα, για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε έχουν περικυκλώσει.

 

Δίδυμοι

Αρκετές καθυστερήσεις σου φέρνουν τα πάνω κάτω και σε κάνουν να νιώθεις μεγάλη ανασφάλεια αυτή την Κυριακή. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και φέρσου ανάλογα με τις περιστάσεις. Πάντως, είναι σίγουρο ότι με το άγχος δεν θα καταφέρεις και πολλά, γι’ αυτό άλλαξε άμεσα στάση.

 

 

Καρκίνος

Είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτές, τις αφήνεις άλυτες και μονίμως τις αποφεύγεις. Έτσι όμως να ξέρεις ότι δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές.

 

 

Λέων

Eίσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα όσα ζητήματα θέλεις να λύσεις.

 

 

Παρθένος

Μην προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματά σου, χωρίς να προσπαθήσεις καν να επικοινωνήσεις ή να ακούσεις τις απόψεις τρίτων. Απόκτησε περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί μόνο έτσι θα ξεφύγεις τελικά από το τέλμα που βρίσκεσαι.

 

 

Ζυγός

Η ημέρα κρύβει εκπλήξεις που θα αλλάξουν την οπτική που βλέπεις τα πράγματα. Αν έχεις ανασφάλειες, φρόντισε να μιλήσεις με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και να ακούσεις την γνώμη τους. Πρέπει να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε κρατούν πίσω στο παρελθόν, το συντομότερο δυνατό.

 

 

Σκορπιός

Σήμερα θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις στη ζωή σου και αυτό θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις γύρω από ζητήματα που παρέμεναν ένα μυστήριο για εσένα. Όλα θα μοιάζουν πιο ξεκάθαρα και θα μπορέσεις να προχωρήσεις με άλλον αέρα, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Επικεντρώσου καλύτερα σε αυτό και μη δίνεις σημασία στις συζητήσεις που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σου.

 

 

Τοξότης

Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω σε τίποτε, αγαπητέ Τοξότη, όσες αμφιβολίες κι αν σε διακατέχουν. Σήμερα, βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρα με προγραμματισμό και μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Το εύστροφο μυαλό σου είναι ικανό να προωθήσει τα σχέδιά σου και να σου ανοίξει ενδιαφέροντες δρόμους, τόσο στη δουλειά όσο και στην ερωτική σου ζωή.

 

Αιγόκερως

Πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις προς όφελός σου. Σήμερα πολύ καλοί φίλοι θα βρεθούν κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Φρόντισε να δείξεις απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα, γιατί μόνο έτσι μπορείς να βρεις την λύση του.

 

 

Υδροχόος

Πρέπει, να δείξεις ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα, γιατί έχεις τη δύναμη και τα εφόδια να το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να μην παρασυρθείς σε υπερβολές. Πρέπει οι κινήσεις που θα κάνεις να είναι πολύ μελετημένες, για να αποφύγεις προβλήματα που θα δημιουργήσεις μόνο και μόνο από την βιασύνη σου.

 

 

Ιχθύες

Σήμερα μπορείς να έχεις μια χαλαρή ημέρα, με αρκετά ισορροπημένο ψυχικό κόσμο και διάθεση για αλλαγές και βελτιώσεις. Νιώθεις αρκετά συνεργάσιμος, ενώ δεν θα λείψουν οι ευφυείς ιδέες που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Μπορείς, επίσης, να συμμετάσχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να καταφέρεις να επηρεάσεις όσους θελήσεις με τις ιδέες και τις σκέψεις σου.


Ροή ειδήσεων

Advertisement