Πέμπτη 13 Μαΐου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αχαΐα: «Καμπανάκι» τα 32 κρούσματα-Πόσοι νοσηλεύονται στο ΠΓΝΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού κατεγράφη χθες και στην Αχαΐα με τις νέες μολύνσεις να φθάνουν τις 32!

Όπως όλα δείχνουν η πανελλαδική αύξηση των νέων περιστατικών «συμπαρέσυρε» και την περιοχή, στην οποία ωστόσο, η κατάσταση παραμένει ελεγχόμενη.

Μάλιστα, χθες αν και κάποιοι επιχείρησαν να συνδέσουν την αύξηση του αριθμού των νέων κρουσμάτων με ενεργές εστίες σε συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες, φαίνεται πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνηγορούν σ’ αυτό, αφού η πλειονότητα των νέων περιστατικών είναι μεμονωμένες περιπτώσεις (από τα 32 μόνο ένα συνδέεται με γνωστή συρροή) που αποδεικνύουν την διασπορά στην κοινότητα.

Σε κάθε περίπτωση αύξηση του αριθμού των νέων κρουσμάτων έχει σημάνει «συναγερμό» και στις τοπικές υγειονομικές Αρχές, αλλά και στους φορείς που καλούν για ακόμη μία φορά τους πολίτες να τηρούν πιστά τα περιοριστικά μέτρα κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού, προκειμένου η περιοχή να μην βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

25 ΑΤΟΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΓΝΠ

Στο μεταξύ αυξήθηκαν και οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό στο ΠΓΝΠ. Συγκεκριμένα, στις κλινικές COVID 19 νοσηλεύονται 20 άτομα από 15 που ήταν προχθές, ενώ στη ΜΕΘ παραμένουν τρεις ασθενείς, ενώ στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” δύο διασωληνωμένοι και τρεις σε θαλάμους.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η πανδημία απλά… κουκούλωσε για λίγο το πρόβλημα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Είναι αλήθεια ότι το άνοιγμα της αγοράς, των σχολείων, κλπ, αύξησε κατά πολύ την κινητικότητα και το αποτέλεσμα είναι, η Πάτρα να έχει επιστρέψει σε καθημερινότητα… μποτιλιρισμάτων, διπλοπαρκαρισμάτων και γενικότερα, παράνομων σταθμεύσεων.

 

Έτσι και η αστυνομία, προσπαθώντας να ελέγξει την κατάσταση, προχωράει πλέον στην επιβολή προστίμων ή και αφαίρεσης πινακίδων. Η ανάγκη να υπάρξει ένα νέο κυκλοφοριακό σχέδιο στην Πάτρα καθώς και περισσοτέρων χώρων στάθμευσης δεν… εξαφανίστηκε λόγω της πανδημίας. Απλά «κουκουλώθηκε» για λίγο. Και επανέρχεται…

 

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Έλεγχοι από κλιμάκια στην περιοχή των ΤΕΙ για τήρηση μέτρων στην εστίαση

Δημοσιεύθηκε

στις

Ελέγχους πραγματοποιούν από το πρωί της Πέμπτης κλιμάκια του ΕΟΔΥ και η Αστυνομία στην περιοχή των ΤΕΙ.

Οι αστυνομικοί και άνθρωποι του ΕΟΔΥ βρίσκονται στα ΤΕΙ και κάνουν ελέγχους στα μαγαζιά εστίασης για την τήρηση των μέτρων.

Στο επίκεντρο των ελέγχων βρέθηκαν οι αποστάσεις ανάμεσα στα τραπεζοκαθίσματα και η χρήση μάσκας από το προσωπικό.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Διαμαρτυρία αλληλεγγύης από την ΚΝΕ στην Ρήγα Φεραίου για την Παλαιστίνη

Δημοσιεύθηκε

στις

Διαμαρτυρία αλληλεγγύης πραγματοποίησαν άτομα από την ΚΝΕ το πρωί της Πέμπτης στην Ρήγα Φεραίου.

Η διαμαρτυρία αφορούσε την αλληλεγγύη ως προς τον λαό της Παλαιστίνης.

Περισσότερα
EKO
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Super market arapis
Coffe Island

Αυτή την εβδομάδα