Connect with us

Αθλητισμός

«Βούλιαξε» το Τσιλιβί ο Διαγόρας

Published

on

 

Ο Διαγόρας ξέσπασε…  στο Τσιλιβί (4-0) και ανέβηκε στην βαθμολογία

Ο Διαγόρας ήταν ο μεγάλος νικητής της 4ης αγωνιστικής καθώς στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Τσιλιβί ξέσπασε και το συνέτριψε με 4-0.

Το συγκρότημα του Χρήστου Τσίκα είχε να αγωνιστεί δύο εβδομάδες μετά την περιπέτεια που είχε με τα θετικά κρούσματα του covid-19 και επέστρεψε πιο δυνατό από ποτέ διαλύοντας στα Βραχνέικα το Τσιλιβί με 4-0 βυθίζοντάς το πιο πολύ στον βαθμολογικό πίνακα.

Το σκορ άνοιξε πολύ γρήγορα και συγκεκριμένα στο 11΄ της συνάντησης ο Δ. Αλεξανδρής ενώ η συνέχεια μέχρι την ανάπαυλα δεν ήταν η ίδια με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι Βραχνιώτες μπήκαν και πάλι δυνατά αυτή την φορά όμως ήθελαν να «κλειδώσουν» το ματς. Στο 63΄ της συνάντησης ο Θόδωρος Βλασόπουλος ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και «έγραψε» το 2-0 για την ομάδα του. Ο ίδιος συνέχισε να σκοράρει και στο 74΄ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Βλασόπουλος έκλεισε τον χορό των γκολ κάνοντας το 4-1 το οποίο και ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τον έμπειρο άσο να πραγματοποιεί το πρώτο του χατ τρικ στην φετινή αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Χ. Τσίκας): Μπαρδάκης, Βασιλόπουλος, Δημόπουλος, Καλλιτσουνάκης (80΄ Κατσιγιάννης), Καπετανάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Πανάρετος (31΄ Σταυρόπουλος), Παπαδόπουλος, Αλεξανδρής Α., Βλασόπουλος (80΄ Λούσκος), Αλεξανδρής Δ. (58΄ Σιδέρης).  

ΤΣΙΛΙΒΙ: Χαρακτινός, Χαλκιόπουλος, Καστάνο, Λιβέρης, Ζαννιάς, Δρόσος (75΄ Μαλαφούρης), Δονούδης (75΄ Παπαδόπουλος), Γεωργίου, Μαρούδας, Τομασέβικ (84΄ Ελεζί), Ζμίνερ (58΄ Τζανδρής).

 

ΜVP

Ο Θόδωρος Βλασόπουλος κλέβει… το τίτλο του mvp της 4ης αγωνιστικής καθώς σημείωσε χατ τρικ στο εντός έδρας παιχνίδι με το Τσιλιβί. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός και τα τρία τέρματα τα πέτυχε στο δεύτερο μέρος «σφραγίζοντας» έτσι ένα πολύτιμο «τρίποντο» για τους κυανόλευκους ενώ παράλληλα «βύθισε» ακόμα πιο πολύ την ομάδα της Ζακύνθου, το Τσιλιβί.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 Θύελλα Πατρών – Παναιγιάλειος 1-2 (90+ Πανίτσας / 54΄-64΄ Γκάτσης)

Ζάκυνθος – Αίας Γαστούνης 1-1 (16΄ Ζώντος / 21΄ Κουλούρης)

Ναυπακτιακός Αστέρας – Παλληξουριακός 2-0 (42΄ Κονίδας, 83΄ Εσκουρέδο)

Διαγόρας Βραχνεΐκων – ΑΟ Τσιλιβή 4-0 (12΄ Αλεξανδρής, 63΄ πεν-74΄-76΄ Βλασσόπουλος)

ΠΑΟ Βάρδας – Αχαϊκή 0-0

ΑΟ Διαβολιτσίου – Εθνικός Σκουλικάδου (αναβλήθηκε)

Ρεπό: Πάμισος Μεσσήνης

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                

Παναιγιάλειος-Αίας Γαστούνης

Παλληξουριακός-Θύελλα Πατρών

Εθνικός Σκουλικάδου-Ζάκυνθος

Πάμισος-Ναυπακτιακός Αστέρας

ΑΟ Τσιλιβί-ΑΟ Διαβολιτσίου

ΠΑΟ Βάρδας-Διαγόρας Βραχνεΐκων

Ρεπό: Αχαϊκή

 

           

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement