Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Γ. Μπάρλος: «Θα κάνουμε τα πάντα για τον στόχο της ανόδου»

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά το τέλος του φιλικού, δηλώσεις έκανε και ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος ο οποίος ξεκαθάρισε μια ακόμα φορά πως η διοίκηση θα κάνει ό,τι μπορεί για τον στόχο της ανόδου.

«Καλή χρονιά να έχουμε. Τα φιλικά τελείωσαν, βγάλαμε κάποια συμπεράσματα όλοι. Ευχόμαστε να πάει η ομάδα κατ΄ ευχήν. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός όπως είδαμε στα φιλικά, πιστεύουμε στο υλικό της ομάδας και εγώ είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε κατ΄ ευχήν. Είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο, ο καινούργιος προπονητής και τα παιδιά θέλουν τον χρόνο τους και πιστεύουμε ότι θα βρει η ομάδα τη ροή της και όλα θα αποτυπωθούν μέσα στο γήπεδο» είπε αρχικά ο Γιώργος Μπάρλος και πρόσθεσε: «Σκοπός της διοίκησης είναι να αποτυπώνονται μέσα στο γήπεδοo, είναι αλληλένδετα αυτά τα κομμάτια. Εμείς δίνουμε το δικό μας αγώνα ως διοίκηση, προκειμένου η ομάδα να ρολάρει και να είναι όλα σε μια ομαλή ροή. Γι’ αυτό και προχωράμε σε ό,τι τροποποίηση χρειάζεται».
Σε ερώτηση της «Γ» για το ποσό δύσκολο είναι μια διοίκηση να περιμένει 3 και πλέον μήνες να ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα, απάντησε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο το εγχείρημα. Δεν έχουμε πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, υπάρχει μια γενικότερη αβεβαιότητα στον τομέα του ποδοσφαίρου και είναι κουραστικό και για εμάς και για τους ποδοσφαιριστές, γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάποιο προγραμματισμό και δεν μπορείς ούτε να ορίσεις τα έσοδά σου, παρά έχεις μόνο έξοδα».

«ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΞΟΔΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ»
«Έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια αυτό να μην επηρεάσει την ομάδα και τη διοίκηση, καταβάλλοντας τεράστια ποσά για να είμαστε τυπικοί στις υποχρεώσεις μας. Υπάρχει μια ανησυχία και πιστεύουμε θα ξεπεραστεί, γιατί δεν μπορεί μια ανώνυμη εταιρεία να έχει μόνο έξοδα, πρέπει να έχει και έσοδα. Η δύναμη της ομάδας αυτής είναι ο κόσμος της. Περιμένουμε μέσω της ΕΡΤ και των στοιχηματικών εταιρειών τι θα γίνει. Εμείς δίνουμε τη μάχη μας, πιέζουμε όλους τους φορείς και πιστεύουμε πως όλα θα κυλήσουν ομαλά. Εγώ εκτός από πρόεδρος είμαι και οπαδός και έχω ένα κίνητρο παραπάνω για να πάμε Σούπερ Λιγκ. Δεν εξαρτάται από εμάς αν θα ανέβει η ομάδα, είναι πάρα πολλοί οι παράγοντες, αλλά θέλουμε να ξέρουμε ως διοίκηση ότι έχουμε κάνει το σωστό συνειδησιακά. Θα κάνουμε τα πάντα για να επιτευχθεί ο στόχος», κατέληξε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement