Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 2 Λ. Λεουτσάκος μιλά στη «Γ» και εκφράζει την αισιοδοξία του πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μετά τις προχθεσινές αποφάσεις της πολιτείας σχετικά με τον αθλητισμό, είδαμε πως η Σούπερ Λιγκ 2 είναι εκτός των πρωταθλημάτων που θα συνεχίσουν την δράση τους ωστόσο οι άνθρωποι της διοργανώτριας είναι αισιόδοξοι πως τελικά θα γίνει η πρεμιέρα το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Επειδή η σύγχυση είναι δικαιολογημένη σε πολλές ομοσπονδίες η «Γ» επικοινώνησε χθες με τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ 2 Λεωνίδα Λεουτσάκο και του ζήτησε ένα σχόλιο για το αν τελικά το Σαββατοκύριακο θα γίνει η σέντρα…
«Ήδη έχουμε κάνει τις κινήσεις που πρέπει, έχουμε μιλήσει με τους ανθρώπους της πολιτείας και πιστεύω πως θα παίξουμε κανονικά» είπε αρχικά ο Λεουτσάκος και πρόσθεσε: «Όλες οι ομάδες ακολουθούν κανονικά το υγειονομικό πρωτόκολλο της Σούπερ Λιγκ 1 και το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε με αποτέλεσμα να έχουμε ζητήσει από τη πολιτεία να μας επιτρέψει να παίξουμε. Έχουμε κάνει σχετικά στην ΓΓΑ και περιμένουμε την ΚΥΑ όπου πιστεύω πως θα μας επιτρέψει να αγωνιστούμε κανονικά το Σαββατοκύριακο. Είναι ένα πρόβλημα ο covid-19 όμως από την στιγμή που τηρούμε τα πρωτοκόλλα δεν υπάρχει λόγος να μην αγωνιστούμε».
Σε ερώτηση για το ποιος θα καλύψει το κόστος των τεστ, απάντησε: «Θα το πληρώσουν οι ομάδες όμως γίνονται προσπάθειες να βρούμε λύση και να το καλύψουμε εμείς».
Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως πραγματική Σούπερ Λιγκ 2 – όπως και άλλες ομοσπονδίες- έχουν καταθέσει αίτημα εξαίρεσης από την ΓΓΑ τονίζοντας πως θα τηρούν απαρέγκλιτα το πρωτόκολλο που απαιτείται.
Πάντως οι πληροφορίες λένε πως δύσκολα η ΓΓΑ θα ανάψει το πράσινο φως για να ξεκινήσει η Σούπερ Λιγκ 2 αφού αυτή την στιγμή προτεραιότητα έχει η δημόσια υγεία ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα που θα βγει η ΚΥΑ που αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες.

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Οι άνθρωποι της Παναχαϊκής είναι αισιόδοξοι πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά και στο πλαίσιο αυτό κάνουν τον προγραμματισμό τους για την κυριακάτικη πρεμιέρα.
Σε κάθε περίπτωση όμως θα περιμένουν τις σημερινές αποφάσεις της κυβέρνησης όπου θα ξεκαθαρίσουν αν τελικά η Σούπερ Λιγκ 2 θα ξεκινήσει ή όχι το Σαββατοκύριακο.

ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, χθες υπήρχε ρεπό για τους παίκτες ώστε να ξεκουραστούν όμως σήμερα θα επιστέψουν κανονικά στις προπονήσεις με το ραντεβού να έχει δοθεί στην Αγυιά.
Στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς οι Τζοάο-Μαρκοπουλιώτης, οι οποίοι για προληπτικούς λόγους δεν έπαιξαν στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Σήμερα ή αύριο αναμένεται να μπει στις προπονήσεις και ο Πλιάτσικας αλλά αυτός θα πάει προοδευτικά ώστε να μην υπάρξει κάποια υποτροπή.
• Αύριο θα γίνει νέο Δ.Σ. στη Σούπερ Λιγκ 2 ώστε να γίνει ενημέρωση και για τις νέες επαφές με την ΕΡΤ για τη συμφωνία με τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement