Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Πετυχημένο τριήμερο περιοδείας του Π. Φασούλα στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα ακόμη εποικοδομητικό τριήμερο είχε σε Αχαΐα και Ηλεία ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας, όπου είχε προγραμματισμένες συναντήσεις με παράγοντες αρκετών πατρινών σωματείων και ανάμεσα στα υπόλοιπα, έκανε και επίσκεψη στα γραφεία της «Γνώμης».

Το μεγάλο ερωτηματικό, που δεν έχει απαντηθεί, είναι εκτός από την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών να ξεκαθαρίσει ο κατάλογος των σωματείων, τα οποία θα έχουν δικαίωμα ψήφου μιας και η διαδικασία για την χορήγηση μητρώου καθυστερεί λόγω των άλυτων γραφειοκρατικών ζητημάτων.

Η τελική απάντηση θα ήταν να επιλεγόταν η δοκιμασμένη λύση και να συμμετέχουν τα σωματεία τα οποία είχαν αγωνιστική δραστηριότητα την τελευταία τριετία.

Η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ συνοδευόταν επίσης από τους Μέμο Ιωάννου και Ευθύμη Ρεντζιά ενώ τον συντονισμό έκανε ο Φίλιππος Οικονόμου.

Οι συζητήσεις αφορούσαν όλα τα φλέγοντα ζητήματα που δεν έχουν λυθεί την τελευταία δεκαετία, αναπτυξιακό, στελέχωση εθνικών ομάδων, επιλογή αθλητών στα κλιμάκια, που είναι από τα πιο βασικά για να επανέλθει το μπάσκετ ψηλά στην συνείδηση όλων.
Είναι σημαντικό ότι έγινε θερμά δεκτός από τους παράγοντες και οι συζητήσεις είχαν άκρως εποικοδομητικό χαρακτήρα χωρίς να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία.
Σ. Π.

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement