Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Τριπλή ενίσχυση για τον Κεραυνό στο φινάλε των μεταγραφών

Δημοσιεύθηκε

στις

«Χτύπησε» στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου η διοίκηση της ομάδας του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου αφού ανακοίνωσε τρεις πολύ καλούς ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τον Νίκο Ντόμα που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟ Βάρδας, τον Γιάννη Σπανό από τον Διαγόρα Βραχνεϊκων και τον πορτιέρο Δημήτρη Τσάπαλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Το διοικητικό συμβούλιο του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση τριών έμπειρων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου!

Από σήμερα μέλη της οικογένειας του Κεραυνού θα είναι οι Γιάννης Σπανός, Νίκος Ντόμας και Δημήτρης Τσάπαλος!

Ο Γιάννης Σπανός αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει μεγάλη καριέρα σε πολλές ομάδες εθνικών κατηγοριών με μεγαλύτερη την Παναχαϊκή στην οποία αγωνίστηκε τελευταία φορά τις αγωνιστικές περιόδους 2016-2017 και 2017-2018 όντας μάλιστα εκ των κορυφαίων στη διαδρομή των “κοκκινόμαυρων” για την άνοδο από την Γ’ στην Β’ Εθνική. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Ο Νίκος Ντόμας αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και έχει μακρά διαδρομή στις εθνικές κατηγορίες και παρουσία μεταξύ άλλων σε Παναχαϊκή και Παναιγιάλειο. Τα τελευταία χρόνια ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος του ΠΑΟ Βάρδας στην Γ’ Εθνική.

Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Τσάπαλος ένα δικό μας παιδί επιστρέφει στον Κεραυνό όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο. Στην πορεία του αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες σε Παναιτωλικό και Παναιγιάλειο μεταξύ άλλων ενώ πριν δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Αγγλία με τη φανέλα της Morpeth Town FC.

Καλωσορίζουμε τους τρεις ποδοσφαιριστές στην οικογένεια του Κεραυνού και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!


Ροή ειδήσεων

Advertisement