Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ: Ζούμε μια παράνοια

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν. Αχαΐας, Σπύρος Στεργίου, ο οποίος μιλώντας στη «Γ» δήλωσε πως «δεν γνωρίζουμε τι θα ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός, παρά μόνο υποψιαζόμαστε…

Αν ληφθεί απόφαση να κλείνουν τα καταστήματά μας από τις 9 το βράδυ ο κλάδος θα δεχτεί ένα ακόμη ισχυρότατο πλήγμα, καθώς εστιατόρια και μπαρ θα μείνουν χωρίς αντικείμενο εργασίας. Στην περίπτωση δε, που ανακοινωθεί καθολικό lockdown θα πρέπει να μας ανακοινώσουν και τα οικονομικά μέτρα που θα ληφθούν, διαφορετικά θα μιλάμε για καθολική οικονομική συντριβή. Δεν ξέρουμε πραγματικά τι μας περιμένει… Αυτό όμως που πρέπει να πούμε είναι ότι δεν είναι δυνατόν όλα τα περιοριστικά μέτρα να έχουν στο επίκεντρο την εστίαση, όταν ο υψηλότερος κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού παραμένουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ανισορροπία και απόλυτη σύγχυση. Ζούμε μία παράνοια…», κατέληξε.

Πάντως το πιθανότερο είναι ο Πρωθυπουργός να ανακοινώσει αρχικά την περαιτέρω συρρίκνωση του ωραρίου λειτουργίας της εστίασης και στην περίπτωση που τα μέτρα δεν αποδώσουν δεν αποκλείεται ακόμη και νωρίτερα των 15 ημερών να αποφασιστεί το καθολικό κλείσιμο.


Ροή ειδήσεων

Advertisement