Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ: Ψάχνουν τους διαχειριστές πέντε καταλήψεων και πέντε φοιτητές

Δημοσιεύθηκε

στις

«Η βία της άκρας Αριστεράς θα τελειώσει επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη» δηλώνει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας την πρόσφατη επίθεση κατά του Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ.

 

«Η κατάργηση του ασύλου βοηθά στην αντιμετώπιση ζητημάτων βίας εντός των πανεπιστημίων αν κάποιος καλέσει τις αστυνομικές αρχές. Μπορεί να λύσει το πρόβλημα αν κάποιος καλέσει την αστυνομία. Στην προκειμένη περίπτωση ουδείς κάλεσε την αστυνομία» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Σκάι, προσθέτοντας ότι οι πανεπιστημιακές αρχές φοβούνται ότι ειδοποιήσουν τις αρχές, μπορεί τις επόμενες μέρες να συμβούν χειρότερα περιστατικά.

 

«Τόσο ο πρωθυπουργός όσο και η κυβέρνηση είμαστε απολύτως αποφασισμένοι, όπως ξεμπερδέψαμε με τη Χρυσή Αυγή, έτσι να ξεμπερδέψουμε και με την «κόκκινη Χρυσή Αυγή», γιατί όλοι αυτοί δεν είναι παρά εγκληματικές συμμορίες. Έχω σκοπό να εισηγηθώ πολύ αυστηρούς νόμους, για τις ποινές που θα επιβάλλουν τα δικαστήρια, ώστε να μπαίνουν φυλακή χωρίς αναστολή οι υπαίτιοι. Η βία της άκρας Αριστεράς έχει έρθει η ώρα να τελειώσει και θα τελειώσει επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη» ήταν τα λόγια του.

 

 

Τέλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσας Γκαρά, το μέλος της κυβέρνησης σημείωσε ότι τα όσα είπε η η εν λόγω βουλευτής, εκφράζουν μια παγιωμένη άποψη σε όλη τη μεταπολίτευση στην Ελλάδα ότι η βία που προέρχεται από την αριστερά είναι καλή βία.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement