Τρίτη 3 Αυγούστου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νίκος Μοίραλης: «Να σεβαστούμε όλοι τα μέτρα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρέμβαση στο θέμα έκανε και ο δημοτικός σύμβουλος και επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης, Νίκος Μοίραλης λέγοντας πως «στην Εστίαση, στο κομμάτι που περιλάμβανε τη νυχτερινή διασκέδαση, περνάμε δύσκολα, είναι ακατόρθωτο να καλύψουμε τα πάγια έξοδα της επιχείρησης και δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να χρηματοδοτήσουμε τις προσωπικές μας ανάγκες.

Τουλάχιστον κινούμαστε, το προσωπικό μας εργάζεται και πληρώνεται, οι παραγγελίες γίνονται κ οι προμηθευτές μας ανακυκλώνουν το χρήμα στην τοπική αγορά.
Οι καφετέριες και τα delivery βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα από μας γιατί το ωράριο δεν τους περιορίζει από το target group τους αλλά κι αυτοί βιώνουν την οικονομική κρίση λόγω κορονοϊού.

Το συμπέρασμα είναι πως όλοι οι εμπλεκόμενοι στην Εστίαση οφείλουμε να σεβαστούμε τις αποφάσεις και τα μέτρα της κυβέρνησης και να προστατεύσουμε το νομό ολόκληρο από την αύξηση των κρουσμάτων.

Ειδάλλως κ η Πάτρα θα μπει στις κόκκινες περιοχές και τότε το ολικό κλείσιμο των επιχειρήσεων θα μας τελειώσει όλους συνολικά στην εστίαση και όλα τα επαγγέλματα που ως παρακλάδια επιβιώνουν από μας.

Μην κοιτάμε την πάρτη μας, να κοιτάμε το γενικό καλό… Υπομονή, επιμονή, κουράγιο, συνοχή, ελπίδα και καλή δύναμη».
Να σημειωθεί πως στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων αναμένεται και κοινή παρέμβαση της 6ης ΥΠΕ με τους επιχειρηματίες της εστίασης.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Χάρισε ζωή μετά το θάνατό του-Με επιτυχία στο ΠΓΝΠ μεταμόσχευση νεφρού σε ασθενή

Δημοσιεύθηκε

στις

Σήμερα 3 Αυγούστου 2021, ημέρα Τρίτη, πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, επιτυχής μεταμόσχευση νεφρού από αποβιώσαντα δότη συνεπεία εγκεφαλικής αιμορραγίας, σε ασθενή του κέντρου μας, ο οποίος υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση επί σειρά ετών.

Στην προ, κατά και μετά τη μεταμόσχευση διαδικασία, συμμετείχαν ιατροί του Νεφρολογικού Κέντρου (Διευθυντής Καθηγητής Παθολογίας-Νεφρολογίας κ. Δημήτριος Γούμενος), ιατροί της Χειρουργικής Κλινικής (Διευθυντής Καθηγητής Χειρουργικής κ. Ιωάννης Μαρούλης) και ο κ. Βασίλειος Τάτσης Επικουρικός Επιμελητής Χειρουργικής Μεταμοσχεύσεων από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Στη διαδικασία της μεταμόσχευσης συμμετείχαν Αναισθησιολόγοι του Παν. Νοσοκομείου Πατρών ενώ σημαντική ήταν η συμβολή των νοσηλευτών του χειρουργείου και της Μονάδας Μεταμόσχευσης Νεφρού.
Η Διοίκηση του Π.Γ.Ν.Π. ευχαριστεί πολύ την οικογένεια του εκλιπόντος που υπερβαίνοντας τον πόνο, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του δικού της ανθρώπου σε πάσχοντες συνανθρώπους μας. Επιπλέον, ευχαριστεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για το σημαντικό έργο που επιτέλεσαν.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Φώφη και Γιώργος στην Αχαΐα-Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψής τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρόγραμμα επίσκεψης της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά μαζί με τον Βουλευτή Αχαΐας και πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου σε πληγείσες από τις πρόσφατες πυρκαγιές περιοχές της
Αχαΐας, την Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021:

11:00  Δημαρχείο Δήμου Αιγιαλείας. Συνάντηση- ενημέρωση με Δήμαρχο και
επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων
11:45 Επίσκεψη στην πυρόπληκτη περιοχή στη Ζήρια.
13:30 Δημαρχείο Ερυμάνθου- Χαλανδρίτσα. Συνάντηση με Δήμαρχο και
επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων .

Πάτρα 03/08/2021

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μεγάλη φωτιά και στην περιοχή των Καλαβρύτων – Ζητούν βοήθεια και από εναέρια μέσα

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με περίπου 30 άνδρες και 13 οχήματα, ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή εναέριων μέσων.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα