Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Δύο στα δύο για την Παναχαϊκή, πρώτη νίκη για Ερυθρό Αστέρα στην Β΄ Εθνική της ΕΣΠΕΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Το “δύο στα δύο” έκανε στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής η οποία προχθές νίκησε με 3-0 την Ομόνοια Ναυπάκτου στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1η αγωνιστικής και χθες επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 (14-25, 16-25, 16-25) σετ της Ολυμπιάδας στην 2η αγωνιστική.

Η ομάδα του Φαλιέρου ήταν εξαιρετική και στα δύο παιχνίδια επέβαλε τον ρυθμό της και έφτασε στις καθαρές νίκες με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Φαλιέρος): Αγγελοπούλου, Ζωγοπούλου, Ψιλοπαναγιώτου, Μπρούμα, Μότση, Παϊσίου, λίμπερο η Χρυσανθακοπούλου (Κασουρίδου, Κρότσε, Ματαλίγκα, Μ. Γκοτζια, Παπαδοπούλου).
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Τζουβέκας): Σαραπτσή, Πατακοπούλου, Α. Κούρκουλου, Μωραΐτη, Μαρκουίζου, Λιακοπούλου, λίμπερο η Αγγελοπούλου (Λαμπροπούλου, Πετριχιάνου, Δημητρακοπούλου, Γκίνη, Ξαγοράρη).
Από εκεί και πέρα ο Ερυθρός Αστέρας μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε με 3-1 (26-24, 25-27, 25-19, 25-22) σετ του Ποσειδώνα Λουτρακίου για την 2η αγωνιστική καθώς στην πρεμιέρα είχε ρεπό.
Η πατρινή ομάδα πήρε δύσκολα το πρώτο σετ, έχασε επίσης δύσκολα το 2ο σετ όμως στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της και με σωστές επιλογές, πήρε τα 2 επόμενα σετ και μαζί τη νίκη.
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λεγάτου): Μποτσάκη, Θ. Τσούση, Μιχοπούλου, Ελ. Κόλλια, Κοντραφούρη, λίμπερο η Στυλιανοπούλου (Κουρτσούνη, Τσιόδουλου, Κοτσόκολου, Κατσιμίγα, Μαυρομμάτη, Τσιμπλοστεφανάκη και Κατσή ως λίμπερο).
Τέλος η νεοφώτιστη ομάδα του Αίολου Αγυιάς προσπάθησε αλλά ηττήθηκε εντός έδρας με 3-1 (14-25,18-25,25-19,20-25 ) σετ από τον Παμβοχαϊκό γνωρίζοντας την 2η ήττα στο πρωτάθλημα.
ΑΙΟΛΟΣ (Γεράνιος): Μυλωνά, Μίντζα, Γκοτζοιά, Παπαγιαννακοπούλου, Πελούμπι, λίμπερο η Κουτού, (Ζάρρου, Ζαχαράκη, Σουβαλιώτη, Αποστολοπούλου, Βανταράκη).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
Ερυθρός Αστέρας-Ποσειδώνας Λουτρακίου: 3-1
Ολυμπιάδα-Παναχαϊκή: 0-3
Αίολος Αγυιάς-Παμβοχαϊκός: 1-3
Ρεπό η Ομόνοια Ναυπάκτου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 2 αγώνες)
Παναχαϊκή 6
Παμβοχαϊκός 6
Ερυθρός Αστέρας 3
Ποσειδώνας Λουτρακίου 3
Ολυμπιάδα 0
Αίολος Αγυιάς 0
Ομόνοια Ναυπάκτου 0

Π. ΚΟΓΚΟΣ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement