Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Εποικοδομητική η τηλεδιάσκεψη της ΚΟΕ, αναμονή στις Πατρινές ομάδες

Published

on

Σχεδόν 2,5 ώρες διήρκεσε η τηλεδιάσκεψη που συγκάλεσε η ΚΟΕ στην οποία συμμετείχαν τα Σωματεία της Α1 Ανδρών και Α΄ Γυναικών, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΔΥ), ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΠΥ), ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΑΥ) και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) με την προεδρία του Προέδρου της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλου.

H πλειονότητα των Σωματείων τάχθηκε υπέρ της συνέχισης της Α1 υδατοσφαίρισης των Ανδρών και της Α΄ Γυναικών, εφόσον, βεβαίως, εγκριθεί από την Πολιτεία η εξαίρεση των δύο συγκεκριμένων πρωταθλημάτων από το λοκντάουν.
Τα σωματεία ζήτησαν από την ΚΟΕ να διεκδικήσει με όποιο τρόπο μπορεί τη συνεισφορά της πολιτείας στο κόστος των τεστ αντιγόνου, που θα πρέπει να γίνονται εβδομαδιαίως βάσει του πρωτοκόλλου, ενώ σε περίπτωση που δεν υπάρξει βοήθεια να βρεθούν συγκεκριμένου αριθμού εργαστήρια που θα αναλάβουν το σύνολό τους, ώστε το κόστος των τεστ να μειωθεί όσο είναι δυνατό.
Mετά την εισήγηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας, Δημήτρη Διαθεσόπουλου, τοποθετήθηκαν όλοι, κυρίως στο θέμα της συνέχισης ή μη των πρωταθλημάτων, το άνοιγμα των κολυμβητηρίων και τη λειτουργία των ακαδημιών.

Ο συγκερασμός όλων των απόψεων και των προτάσεων έγινε από τους ανθρώπους της ΚΟΕ και την Τετάρτη το πρωί θα καταγραφούν σε σχετική επιστολή που θα αποσταλεί στον Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι πατρινές ομάδες από την πλευρά τους περιμένουν τις εξελίξεις και συνεχίζουν προς το παρόν την προετοιμασία τους μόνο με προπονήσεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement