Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κορωνοϊός: Σκέψεις για απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό το σαββατοκύριακο

Δημοσιεύθηκε

στις

Το δραματικό ρεκόρ με τα 2.166 νέα κρούσματα που προκαλεί ο κορονοϊός έχουν θορυβήσει κυβέρνηση και ειδικούς και εξετάζονται νέα μέτρα για να περιοριστεί η διασπορά.

Ένα από αυτά που έχει πέσει στο τραπέζι είναι και η απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί από το Νίκο Χαρδαλιά στην ενημέρωση της Παρασκευής για την πορεία που καταγράφει ο κορονοϊός στη χώρα μας.

Αρχικά φέρεται πως θα ισχύει για το προσεχές Σαββατοκύριακο όμως δεν αποκλείεται να γίνει μόνιμο μέτρο καθώς υπάρχει και το αρνητικό παράδειγμα της Θεσσαλονίκης.

Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης πήγαιναν σε γειτονικούς νομούς όλο το προηγούμενο διάστημα με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη διασπορά του κορονοϊού όχι μόνο σε αυτή την Περιφέρεια αλλά και στις γειτονικές με αποτέλεσμα να εκτοξευθούν τα κρούσματα.

Για την Αττική υπάρχουν φόβοι πως μπορεί το Σαββατοκύριακο να υπάρξουν πολλοί εκδρομείς σε περιοχές με χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο, ενώ το ίδιο ενδέχεται να ισχύσει και για άλλες περιοχές που βρίσκονται στο κόκκινο.

www.newsit.gr

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement