Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Μπλόκα» παντού=Σε ισχύ από σήμερα οι σαρωτικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. και στην Πάτρα για μάσκες και νυχτερινή κυκλοφορία

Δημοσιεύθηκε

στις

Σαρωτικοί θα είναι οι έλεγχοι της Αστυνομίας στην Πάτρα από σήμερα καθώς τίθενται σε ισχύ η εφαρμογή της καθολικής χρήσης της μάσκας σε εξωτερικούς και σε εσωτερικούς χώρους, αλλά και για την νυχτερινή απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Μετά από την εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για εντατικούς ελέγχους για την πιστή εφαρμογή των μέτρων έχει καταρτιστεί ειδικό σχέδιο δράσης από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.

Στο πνεύμα του Υπουργού, όλη η αστυνομία να είναι στο δρόμο, έχουν καταρτιστεί συνεργεία ελέγχου σε κομβικά σημεία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας, προκειμένου να σταλλεί το μήνυμα ότι θα πρέπει να υπάρξει απόλυτη συμμόρφωση στα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Το βάρος των ελέγχων θα δοθεί και στα καταστήματα εστίασης και αναψυχής καθώς ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ήταν κατηγορηματικός: «Όποιος διασκεδάζει, πίνει και τρώει χωρίς να τηρεί τα μέτρα σκάβει τάφους. Όποιος μαγαζάτορας παρανομεί σκάβει τάφους».

«Θα είμαστε παντού» επισημαίνουν στην «Γ» αξιωματικοί της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες για «συμμόρφωση» στα μέτρα και για υπεύθυνη στάση


Ροή ειδήσεων

Advertisement