Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νίκος Μοίραλης: «Να σεβαστούμε όλοι τα μέτρα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρέμβαση στο θέμα έκανε και ο δημοτικός σύμβουλος και επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης, Νίκος Μοίραλης λέγοντας πως «στην Εστίαση, στο κομμάτι που περιλάμβανε τη νυχτερινή διασκέδαση, περνάμε δύσκολα, είναι ακατόρθωτο να καλύψουμε τα πάγια έξοδα της επιχείρησης και δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να χρηματοδοτήσουμε τις προσωπικές μας ανάγκες.

Τουλάχιστον κινούμαστε, το προσωπικό μας εργάζεται και πληρώνεται, οι παραγγελίες γίνονται κ οι προμηθευτές μας ανακυκλώνουν το χρήμα στην τοπική αγορά.
Οι καφετέριες και τα delivery βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα από μας γιατί το ωράριο δεν τους περιορίζει από το target group τους αλλά κι αυτοί βιώνουν την οικονομική κρίση λόγω κορονοϊού.

Το συμπέρασμα είναι πως όλοι οι εμπλεκόμενοι στην Εστίαση οφείλουμε να σεβαστούμε τις αποφάσεις και τα μέτρα της κυβέρνησης και να προστατεύσουμε το νομό ολόκληρο από την αύξηση των κρουσμάτων.

Ειδάλλως κ η Πάτρα θα μπει στις κόκκινες περιοχές και τότε το ολικό κλείσιμο των επιχειρήσεων θα μας τελειώσει όλους συνολικά στην εστίαση και όλα τα επαγγέλματα που ως παρακλάδια επιβιώνουν από μας.

Μην κοιτάμε την πάρτη μας, να κοιτάμε το γενικό καλό… Υπομονή, επιμονή, κουράγιο, συνοχή, ελπίδα και καλή δύναμη».
Να σημειωθεί πως στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων αναμένεται και κοινή παρέμβαση της 6ης ΥΠΕ με τους επιχειρηματίες της εστίασης.


Ροή ειδήσεων

Advertisement