Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

24 ασθενείς με Covid -19 σε ΠΓΝΠ και “Αγ. Ανδρέα”

Published

on

Στα νοσοκομεία της Πάτρας μικρή μείωση καταγράφηκε και στους ασθενείς με κορωνοϊό που χρήζουν νοσηλείας.

Χθες, στο ΠΓΝΠ «Παναγία η Βοήθεια» νοσηλεύονταν 18 ασθενείς, εκ των οποίων οι τρεις στην ΜΕΘ Covid (αυξήθηκε κατά έναν ο αριθμός σε σχέση με προχθές), ενώ μειώθηκε ο αριθμός των ασθενών στην Κλινική Covid, εφόσον δόθηκε ένα εξιτήριο με αποτέλεσμα να παραμένουν 15.

Στο ΓΝΠ «Ο Αγιος Ανδρέας» ο αριθμός νοσηλειών είναι σταθερός, καθώς χθες νοσηλεύονταν έξι ασθενείς, εκ των οποίων 4 στην Κλινική και δύο στην ΜΕΘ.

Στο Νοσοκομείο Αγρινίου 13 ασθενείς φιλοξενούνται στην Κλινική Covid -19 (στον τρίτο όροφο), την οποία επισκέφθηκαν χθες το πρωί ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας του ΠΓΝΠ, Μάρκος Μαραγκός μαζί με την κα Χονδρολέου προκειμένου να διαπίστωσουν τον τρόπο λειτουργίας και να δώσουν συγκεκριμένες οδηγίες.

Στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, το οποίο ετοιμάζεται για να δεχθεί περιστατικά με κορωνοϊό βρέθηκε χθες ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, τονίζοντας πως στόχος είναι να ανοίξουν 10 κρεβάτια για ήπια περιστατικά.

Οπως ανέφερε ο ίδιος στην «Γ» τα νοσοκομεία της Πάτρας έχουν αρκετά κενά κρεβάτια και υπάρχει σχέδιο άμεσης παρέμβασης για την κάλυψη των αναγκών τόσο στις ΜΕΘ όσο και στις κλινικές κορωνοϊού, καθώς διανύουμε το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement