Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Σε ισχύ η νυχτερινή απαγόρευση της κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5 π.μ. – Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ.

Published

on

Σε εφαρμογή τέθηκε από τα μεσάνυχτα η απαγόρευση της νυχτερινής κυκλοφορίας και στην Αχαΐα, όπως και σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης της πανδημίας του κορωνοϊού, η οποία παρουσιάζει εκρηκτική αύξηση σε όλη τη χώρα.

Η Αστυνομία από τις 11:30 το βράδυ της Τρίτης πραγματοποίησε έλεγχο για να διαπιστώσει εάν τα καταστήματα εστίασης είχαν κατεβάσει ρολά σύμφωνα με τις αποφάσεις της πολιτείας.

Από τις 11 το βράδυ η κίνηση στους δρόμους αλλά και στις πλατείες και τους πεζοδρόμους ήταν πολύ περιορισμένη σε σχέση με τις μέρες που δεν ίσχυαν τα “σκληρά” μέτρα.

Από την απαγόρευση κυκλοφορίας εξαιρούνται μετακινήσεις για λόγους εργασίας και έκτακτης ανάγκης (λόγοι υγείας – μετάβαση σε νοσοκομεία και διανυκτερεύοντα φαρμακεία).

Δυνάμεις της Αστυνομίας πραγματοποίησαν εντατικούς ελέγχους στην πλατεία Γεωργίου, σε πεζοδρόμους και σε άλλα κεντρικά σημεία της πόλης.

Η Αστυνομία εφαρμόζοντας τις οδηγίες του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προχώρησε ήδη από το πρωί της Τρίτης σε σαρωτικούς ελέγχους.  Είναι ενδεικτικό ότι μέσα σε 10 ώρες περίπου βεβαιώθηκαν 130 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, ενώ θα εντατικοποιηθούν και τις επόμενες ημέρες.

Ροή ειδήσεων

Advertisement