Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (3/11)

Δημοσιεύθηκε

στις

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Συνελήφθη, χθες, αργά το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας και του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε όρθιους πελάτες, η πλειοψηφία των οποίων ήταν σε συγχρωτισμό χορεύοντας.

Επιπλέον, σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εισήλθε σε κατάστημα υποδημάτων στην Πάτρα και αφαίρεσε την τσάντα, της ιδιοκτήτριας, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (900) ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη λίγο πριν αναχωρήσει με λεωφορείο για Αθήνα.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δράστη και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (785) το οποίοι επέστρεψαν στην παθούσα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι εισήλθε σε κατάστημα ενδυμάτων στην Πάτρα και αφαίρεσε διάφορα ενδύματα.

Ο δράστης συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, που περιπολούσαν στην περιοχή.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.


Ροή ειδήσεων

Advertisement