Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Δύο χρόνια χωρίς το Γιώργο Ράντο

Δημοσιεύθηκε

στις

Πέρασαν δύο χρόνια όπου ο Γιώργος Ράντος έφυγε από την ζωή.

Ήταν Κυριακή το μεσημέρι 4 Νοεμβρίου με την είδηση να πέφτει ως κεραυνός αιθρία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Ο παλαίμαχος δημοσιογράφος αισθάνθηκε αδιαθεσία και είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Όλοι στο χώρο του ποδοσφαίρου της Αχαΐας ήταν συγκλονισμένοι για το αναπάντεχο φευγιό του έχοντας διαγράψει μακρά πορεία ως αθλητικός συντάκτης. Ο Ράντος ήταν ανταποκριτής στο «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» και σε αρκετές εφημερίδες της Βορείου Ελλάδος αλλά και της Αχαΐας.

Διετέλεσε μέλος του ΠΣΑΤ και είχε ασχοληθεί μετά τη συνταξιοδότησή του από τον ΟΑΕΔ ως παράγοντας με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος αγαπούσε την Παναχαϊκή όπου και ήταν το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής του και βρέθηκε δίπλα στους «κοκκινόμαυρους» ταξιδεύοντας σε Ολλανδία και Αυστρία για τους ευρωπαϊκούς αγώνες κόντρα σε Τβέντε και Γκρατσερ.

Πολλοί είναι αυτοί που ακόμα και μετά από δύο χρόνια δεν έχουν ξεχάσει τον Γιώργο Ράντο και σε πηγαδάκια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αναπολούν διάφορες όμορφες στιγμές.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement