Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Τι λένε οι παράγοντες στη «Γ» μετά την απόφαση της κυβέρνησης να βάλει «λουκέτο» στο τοπικό ποδόσφαιρο

Δημοσιεύθηκε

στις

 Μια απόφαση που θα «γονατίσει» το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πήρε η Κυβέρνηση μετά τη σύσταση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων. Διακοπή του πρωταθλήματος αποφάσισε χθες και επίσημα η ΕΠΣ Αχαΐας με τον πρόεδρο Άγγελο Δανιήλ να μην μπορεί να κάνει διαφορετικά.

Αυτό τι σημαίνει; Καταστροφή για τα σωματεία τα οποία έχουν ήδη χαλάσει αρκετά χρήματα που δεν τους περισσεύουν. Με λίγα λόγια το ερασιτεχνικό για τους επόμενους 2 ίσως και 3 μήνες τουλάχιστον πολύ δύσκολα θα επιστρέψει «ζωντανό» και δυνατό.

Αυτό σημαίνει ότι όλες οι ομάδες θα χάσουν τον ρυθμό τους και γενικότερα πάει στράφι ο προγραμματισμός χωρίς κανείς να ξέρει ποια θα είναι η επόμενη μέρα.

Η «Γ» επικοινώνησε με παράγοντες τόσο από το τοπικό όσο και από την Γ’ Εθνική οι οποίοι δήλωσαν ότι προέχει η υγεία των αθλητών αλλά χάνεται όλος ο προγραμματισμός.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΡΗΣ

Ο πρόεδρος της Αχαϊκής, Γιάννης Μάνιαρης υπογράμμισε: «Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τελειώνει. Όλος ο σχεδιασμός-προγραμματισμός αλλά και τα οικονομικά «πακέτα» πάνε στον κάδο των αχρήστων. Ποια ομάδα θα επανασχεδιάσει για να συνεχίσει όταν οδηγηθούμε πάλι στην σέντρα; Δυστυχώς καμία και αυτή είναι η ταφόπλακα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».

 

ΑΛΕΚΟΣ ΜΠΟΓΙΑΚΗΣ

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου Πατρών Αλέκος Μπογιάκης δήλωσε: «Προέχει η υγεία όλων μας και όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Πρέπει να κοιτάξουμε το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου και το ποδόσφαιρο θα το ξαναβρούμε μπροστά μας. Πέρυσι σταματήσαμε πάλι και καλό θα ήταν να μην είχαμε αρχίσει ξανά, αλλά προφήτες γινόμαστε μετά Χριστόν. Να κοιτάξουμε το γενικό καλό έτσι ώστε να ξεμπερδεύουμε μια ώρα νωρίτερα».

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο πρόεδρος του Πανμοβριακού, Δημήτρης Σπυρόπουλος τόνισε: «Είναι στενάχωρο για μια ακόμα χρονιά να χάνουμε κάτι που το ευχαριστιόμαστε.

Προσωπικά θεωρώ τραβηγμένο στην περιοχή μας να διακοπεί το πρωτάθλημα από την στιγμή που βρισκόμαστε στο επίπεδο «1».

Πέρα από την οικονομική καταστροφή, χαλάει όλη την σειρά της ομάδας. Ωστόσο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και πρέπει να ακολουθήσουμε τις εντολές της Κυβέρνησης γιατί η αλήθεια είναι ότι προέχει η υγεία όλων μας».

 

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ

Ο πρόεδρος της Δόξας Παραλίας, Λεωνίδας Γεροντίδης επεσήμανε: «Το θέμα είναι ότι θα χάσουμε την καθημερινότητά μας, το χόμπι μας και την σειρά του σωματείου. Δυστυχώς προέχει η υγεία και πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε τις αποφάσεις.

Η χρονιά θα είναι δύσκολη λόγω της κατάστασης και φυσικά θα μειωθούν και οι χορηγοί που είναι ένα ακόμα πρόβλημα».

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥΛΙΑΣ

Ο παράγοντας της Αναγέννησης Ψαθοπύργου Γιώργος Σπυρούλιας τόνισε: «Πρέπει να πειθαρχούμε, προέχει η υγεία όλων. Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τις αποφάσεις των ειδικών και αυτών που είναι αρμόδιοι».

Πρέπει να αποζημιωθούν οι ομάδες και ήδη κάποιες περιμένουν την επιχορήγηση που έχει εγκριθεί για τα μητρώα. Η πολιτεία πρέπει να δείξει περισσότερο ζήλο στις ομάδες».

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗΣ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement