Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Τι λένε στην “Γ” οι προπονητές των 3 πατρινών ομάδων βόλεϊ που πλέον μπαίνουν στον πάγο λόγω της αναστολής

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Όπως τα γράψαμε έγιναν τα πράγματα και στον χώρο του βόλεϊ. Η ΕΟΠΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό πως προχώρα σε αναστολή εθνικών πρωταθλημάτων μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου και έτσι οι ομάδες της Πάτρας δεν θα αγωνιστούν σε αυτό το διάστημα.

 

Η ΕΟΠΕ στην ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως κατέθεσε αίτημα να εξαιρεθεί η Volley League Γυναικών από τα περιοριστικά μέτρα της Ελληνικής Κυβέρνησης σχετικά με τον αποκλεισμό των αθλημάτων και αντίστοιχο αίτημα έχει ήδη κάνει και η Ε.Σ.Α.Π. για το πρωτάθλημα της Volley League Ανδρών.
Το αίτημα θα εξεταστεί από την ειδική επιτροπή και θα υπάρξει απόφαση εντός των ημερών ωστόσο η ουσία είναι πως τα πρωταθλήματα της preleague, η Α2 Εθνική βόλεϊ ανδρών και γυναικών δεν θα διεξαχθούν μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου και βλέπουμε.
Αυτό σημαίνει πως η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Ολυμπιάδας που συμμετέχει στην Α2 Εθνική αλλά και οι γυναικείες ομάδες βόλεϊ της ΕΑΠ και του Απόλλωνα δεν θα αγωνιστούν για ένα μήνα.
Η «Γ» μίλησε χθες με τους 3 προπονητές και ζήτησε ένα σχόλιο από τον καθένα για το σημαίνει αυτή η απόφαση της ΕΟΠΕ…
Ε. ΚΑΓΙΑΛΗ: «ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ»
Ξεκινάμε από την προπονήτρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΕΑΠ Έλενα Καγιαλή η οποία είπε: «Γενικότερα με αυτή την απόφαση υπάρχει μια αποδιοργάνωση και στο σώμα και στη σκέψη όμως δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Εμείς, όσο μας επιτρέπουν οι συνθήκες, θα συνεχίσουμε κανονικά προπονήσεις για να διατηρηθούμε σε ένα καλό επίπεδο και θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις το επόμενο διάστημα.
Μακάρι η διακοπή να είναι για ένα μήνα και να παίξουμε, ωστόσο μέχρι τότε αναμονή».
Χ. ΚΑΡΑΒΟΛΑΣ: «ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ»
Από την πλευρά του ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Απόλλωνα Χρήστος Καράβολας, υπογράμμισε: «Δυστυχώς αυτή η απόφαση μου θυμίζει το φάιναλ-4 νεανίδων που ήμασταν στο πικ της απόδοσής μας και έκλεισαν όλα για μεγάλο διάστημα. Όταν έγινε το φάιναλ-4, ήμασταν εκτός φόρμας και χωρίς προπόνηση. Ελπίζω να μην γίνει το ίδιο και τώρα και η διακοπή να μην είναι τόσο μεγάλη ώστε να μην αποδιοργανωθούμε τελείως. Προς το παρόν θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις μας και θα περιμένουμε τις νεότερες ανακοινώσεις».
Α. ΔΑΡΕΙΟΣ: «ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ»
Τέλος ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ Άκης Δαρείος τόνισε: «Δυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμασταν, η αναστολή πάει πίσω τον αθλητισμό αλλά επειδή είναι μέρος της κοινωνίας, δεν γίνεται αλλιώς. Το κακό είναι πως η αναστολή γίνεται στην κυριολεξία στο πάρα ’1 αφού όλο αυτό το διάστημα είχαμε δουλέψει για να είμαστε έτοιμοι ενόψει της πρεμιέρας αλλά πλέον θα αρκεστούμε μόνο σε προπονήσεις αναμένοντας τις εξελίξεις».

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement