Connect with us

Γυναίκα

Οι πιο ζεστές αποχρώσεις                     

Published

on

Το φθινόπωρο απαιτεί ζεστές αποχρώσεις που ταιριάζουν με την ανοιχτή, σταρένια επιδερμίδα, που ζεσταίνουν και κάνουν πιο προσιτό το καθημερινό ή και πιο επίσημο στυλ σας. Κόντρα, λοιπόν, στα μουντά χρώματα που πρωταγωνιστούν στο φθινοπωρινό μανικιούρ (όπως το γκρι, το μπλε και το μαύρο), δείτε τις ζεστές αποχρώσεις που ξεχωρίζουν!

Ζεστό πορτοκαλί: Έντονο, ξεχωριστό, με χαρακτήρα. Θυμίζει έντονα τη μελαγχολία που χαρακτηρίζει το φθινόπωρο. Ζεστό και εκκεντρικό, σίγουρα θα ανανεώσει το στυλ σας.

Ματζέντα: Είναι ένα καλοκαιρινό χρώμα, αλλά το φθινόπωρο μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αυτό το ξεχωριστό μοβ, που πλησιάζει το φούξια και το κερασί, απαιτεί καλοσχηματισμένα νύχια και μονόχρωμο σύνολο για να ξεχωρίσει.

Κόκκινο: Πάντα κλασικό! Μπορείτε να το επιλέξετε ανεξάρτητα από το στυλ, την ηλικία, τον χαρακτήρα σας. Με ό,τι και αν συνδυαστεί, θα ξεχωρίσει και θα δώσει αυτή την πινελιά «μοιραίας γυναίκας» που θα απογειώσει το στυλ σας.

Nude-Pink: Σεβόμενες την φυσικότητα που πρωταγωνιστεί στην ομορφιά, επιλέξτε το απαλό nude που «κρύβει» ροζ μέσα του. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι που το κάνει ξεχωριστό και που χαρίζει ουσιαστικά χρώμα!

Ροή ειδήσεων

Advertisement